Entliczek petliczek Miriamkowy Pamietniczek

Cytat dnia:
Słodko jest nocą patrzeć na niebo, gdy kochasz różę, która znajduje się na jednej z gwiazd. Wówczas wszystkie gwiazdy są ukwiecone.
Antoine de Saint-Exupéry-Mały książe

[Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcQv6qHw0KBsaK6V7DVDfly...JP1B-qnS0c]

Gwiazdy spadające

Z twoich ramion widzę niebo drżące rozkoszą...
Spadłą gwiazda. I druga, i trzecia. Prawdziwa to epidemia!
Widać dzisiaj niebem jest ziemia,
dlatego się gwiazdy przenoszą.

Maria Pawlikowska-Jasnorzewska

miriam napisał(a):Karty dnia 4 denarów,Co robić? Gwiazda, Czego nie robić ?5 buław
Jestem ciekawa jak 4 denarow sie zamanifestuje to min .Chronienie tego co sie ma ,trwanie na wybranym stanowisku,to wiernosc sobie i innym. Bede ciezko pracować ?Oooo, co robić Gwiazda. Lol Może niebo będzie bezchmurne i zobaczę gwiazdy .Zaraz sprawdzę. Lol Czy mam byc Gwiazdą? :o Mam być optymistka i wierzyć.Czego nie robić? 5 buław Nie rozrabiac,nie kłócić sie .
FairyWitch napisał(a):Oj tak, 5 buław niemalże zawsze mi się sprawdza jako kłótnie, sprzeczki, albo zwyczajnie taki rozdrażniony humor :evil: dlatego uważaj dziś.
Dla mnie Gwiazda to może, zająć się sobą, wewnętrznym ja, ale również ciałem. Zrobić coś dla siebie.
A 4 denarów to taka spokojna karta, przynajmniej u mnie- cieszenia się z tego co się ma, co się zdobyło i na co zapracowało.
Dzien rzeczywiście był spokojny ,Wydałam dzis troche kasy, wiec moze o to chodziło.?Co robiłam Gwiazda zajęłam się ciałem ,byłam dzis na basenie.No i tez miłe wydarzenie ,które mnie spotkało sprawiło,że poczułam sie jak Gwiazda Lol Czego nie robić ?Mała sprzeczka była ,ale niegroźna . Oczko Lol

Dzis zrobie rozkład ,ktory wkleiłam na naszej stronie
1Karta na dziś (istotne aspekty nadchodzącego dnia)
2 Tym sie trzeba zająć(osobiste sprawy,które będa wymagać uwagi)
3 Czego oczekiwać (uczucia pragnienia ,reakcje,jakich możemy oczekiwać)
Karta na dzis 8 buław.Tym się trzeba zając Rydwan .Czego oczekiwac .Smierc
Oj ,az sie boje tej ostatniej kart.Lepiej trzeba było zostać przy czego nie robić

8 buław ,no to jutro dzień zapowiada sie niezwykle interesująco to ruch ,wymiana informacji ,będzie sie działo Lol Rydwan ,sprawami ,które powinnam pchnac do przodu Oczko Czego oczekiwać ,? Śmierć .Transformacji.
Może ktos sie z Was podpowie mi co one moga oznaczac .Nie mam pomysłu. Smutny
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 45 gości