20-09-2012, 20:39
Alex napisał(a):Bywa tak ze worek tez można znaleźć , ale czasem wolałaś by nie znaleźć ten worek uwierz mi .No dokłądnie tak jest, i z tym workiem też sie zgadzam, pieniadze robią ludziom wodę z mózgu. Znałam kiedyś bardzo fajnego chłopaka, miły,uczciwy, uczuciowy pamietam jak płakał za każdym razem kiedy musiał jechać do domu, wtedy mnie to irytowało smiałam z niego jak mozna plakac o takie glupoty . . . Teraz to zrozumiała dopiero, On był poprosty bardzo dobrą osobą i szybko się wzruszał, tesknił za mną bedąc jeszcze ze mną . . . Dziś nie jest już tym samym człowiekiem, spi na pieniadzach ma piekny dom, super platna prace, jezdzi najlepszym samochodem, na jeden wypad do sklepu potrafi wydać 8 tys. stac go na to. Ale jest zimny jak glaz, udaje kogos kim naprawde juz dawno przestal byc, nie ma dzieici bo po co robic sobie klopot, zona oczywiscie jest bo nie wypada na wernisaż isc samemumu, ale zdradza ja na prawo i lewo. Niestety nie wszystko złoto co się świeci. Sto razy bardziej wolałam tego starego poczciwego X niż obecnego, biznesmena z grubym portfelem
Każda sytuacja to nasza wina i każda sytuacja czegoś nas uczy.
Jak zaczniesz zarabiać dużo kasy nie zrozumiesz dla czego nie zarobiłaś wczesnej , a jak przestaniesz zarabiać duże pieniędzy nie podtrawisz zrozumieć dla czego nie umiesz zarabiać teraz .
ja jako 16 latek miałem bardzo dużo pieniędzy a nikt mi nie dal sam zarobiłem .