21-09-2012, 19:14
jakieś dwa lata temu , jak miałam wielki problem i nie potrafiłam sobie z nim w ogóle poradzić , chodziłam cały czas do wróżek i wróżbitów . obskoczyłam większość gabinetów w moim mieście w dość krótkim czasie(już nie mówię ile wydałam pieniędzy ) , i pytałam się właśnie o jedną i tą samą sprawę, zdarzały się jeszcze telefony do wróżek (tych sprawdzonych) i o dziwo zawsze dostawałam tą samą odpowiedź ... i to nie taką jak bardzo chciałam usłyszeć , tylko negatywną... .co ciekawe , wszystkie mówiły w 80% to samo co reszta wróżek. a nie było to pytanie na które można by było odpowiedzieć ogólną odpowiedzią pasującą do większości .
jeśli chodzi o forum , to jestem przeciwniczką pytania się o te sprawy kilka osób , gdyż różny ludzie mają szacunek do tego co dostali za darmo, i mogło by się to skończyć niechcianym , niekiedy złośliwym przyrównaniem .
jeśli chodzi o forum , to jestem przeciwniczką pytania się o te sprawy kilka osób , gdyż różny ludzie mają szacunek do tego co dostali za darmo, i mogło by się to skończyć niechcianym , niekiedy złośliwym przyrównaniem .