Karty odwrócone

Tarofides napisał(a):A niby jak przy tasowaniu karty mogą sie odwracać Myśli
Dzielisz na kupki Myśli
Mam zaraz gotować obiad i mało czasu, ale już koniecznie mi się zachciało odpowiedzieć, jak odpowiedź wymyśliłam Uśmiech
Jestem bardzo podatna na swoja podświadomość, czasem się zastanawiam "i kto tu rządzi", ma to swoją ciemna stronę, gdy np. nie potrafię ze strachu wejść do budynku jakiegoś (bo nigdy tam nie byłam i coś mam załatwić, czego nie robiłam jeszcze) czasem tak mam. Z wielkich, przeogromnych emocji które mną targają he, he, ciężko mi wyjść do ludzi, (szukać pracy to prawie niewykonalne Szok ) Plus jest taki, że jestem "zmuszona" pracować nad sobą i swoim wnętrzem, bo gdy wypełniam się światłem i miłością, lęki mijają Uśmiech
Pewna koleżanka na poprzednim forum nazwała to, że jestem "bez skóry".
Emocjom swoim nigdy nie dowierzam (przecież mogą być przesadzone) dlatego zawsze patrzę na siebie z boku, jestem "ja" i "ja która siebie obserwuję i sytuację" i jest jeszcze podświadomość która mi pisze wierszyki Wyśmiewacz takie mam wrażenie, że nie ja piszę, albo zaczynam coś pisać, (dość szybko piszę ) i końcówki wywodu np, albo żarcik, to tak jakby nie były moje, bo ja powoli myślę, a palce mi szybciej piszą niż myślę Uśmiech
palce mi też tasują karty, skąd bym wiedziała co wyciągnąć, jakbym się nie słuchała?
Musze kończyć, bo mama z kościoła wróciła, a obiad nie zaczęty Szok
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 11 gości