Entliczek petliczek Miriamkowy Pamietniczek

[Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcTGGK6Unfy7Jt4-fgGZDNM...nlDeWNOkRg]

Hej ,Ninuś dawno Cie nie widziałam.Popisałabyś w portretach ,bos Ty szkolona wiedźma przecież Rotfl

Najprostszym rytuałem jest ten
Weź kartkę czystego papieru, narysuj symbol ubywającego Księżyca i napisz, czego chcesz się pozbyć, od czego uwolnić. Jednocześnie wizualizuj, że jesteś już wolny od kłopotu, choroby, problemu... Złóż kartkę starannie i noś przy sobie, ale zniszcz ją tuż przed najbliższą pełnią!
Myśle Ninuś,ze tu to cene możesz wpisać!!!! Lol Lol

Jest Taki rytuał na odcięcie ,który ja modyfikuje w zależności od tego co chce wyrzucić ze swego życia
Potrzebna jest (najbezpieczniej) biała świeczka nitka ,nożyczki i dwie karteczki.
Zapalasz świeczkę następnie na jednej karteczce piszesz swoje imię i nazwisko na drugiej imię i nazwisko osoby lub sprawy od której chciałabyś sie odciąć ,uwolnić Zawiązujesz kartki na końcach nitki ,nożyczkami przecinasz nitke (robisz rytualne odcięcie )i wymawiasz słowa.
Zwracam wolność sobie i tym wszystkim ,którzy mi źle życzą.
Możesz powiedzieć .Zwracam wolność sobie i wszystkim długom ,które mnie rujnują. Oczko
Następnie od świeczki zapalamy karteczki ,spalamy je ,a to co po nich zostaje wyrzucamy do do sedesu i spłukujemy ,niech niechciane sprawy sobie idą gdzie ich miejsce.Lol Świeczka musi spalic sie do końca.Ja używam podgrzewaczy.To co zostanie ze świeczki owinąć w coś czarnego ,może byc woreczek foliowy ,lub materiał i zakopać.
Powodzenia Rotfl
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości