20-10-2012, 16:56
pitunia2005 napisał(a):ja mam po pierwsze teraz taki problem ze wrozby sie sprawdzaja ale jakby z opoznieniem .pani pyta teraz a wrozba jest dopiero za miesiac (juz 2 razy tak mialam) a po drugie widze karty i juz na pierwszy rzut oka widze (o nie ciekawie on ma jakas na boku) ale nie mowie tego ,bo moze sie myle i palne cos! i z tej bojazni nie mowie a potem sie okazuje ze miala racje . nie umiem z tym sobie poradzic . z mowieniem zlych rzeczy .
tez tak kiedys robilam, ale przestalam, czasami tez mowilam "ogrodkowo" zeby kogos nie urazic, ale ludzie jak to ludzie, tlumaczyli sobie po swojemu, zatem zmienilam sile wypowiedzi i mowie jak jest, trudno jak ktos mowi ze chce wiedziec, to niech wie, w koncu uklad jest prosty, przychodza do wrozki zeby sie dowiedziec, za to mi placa, wiec wykonuje usluge, przykro mi jak wychodza ode mnie smutne osoby, staram sie dac zawsze rade aniolow, i jakies dobre slowo, ale przestalam zatajac, i to tez lepiej wplywa na moja opinie, mowia "ona mowi prawde" i przeciez o to chodzi