Wegetarianizm + przepisy wegetariańskie

Byłam 7 lat wegetarianka , a w zasadzie jaroszem  , bo jadłam ryby , które uwielbiam.  Mleka kokosowego rzadko używam  , ze względu na rewolucje. Rotfl  Ostatnio  za to  do potraw dodaje tłuszcz kokosowy. Kawę pije , tez raz dziennie i również do niej używam koziego mleka.  Szok Ostatnio znów mam fazę na nie jedzenie mięsa to Twoje przepisy bardzo się przydadzą. Nie zapomnij tylko o bakaliach  w swojej diecie przede wszystkim jedz  orzechy i migdały (5 dziennie migdałów) pestki słonecznika. Orzechy i migdały dobrze jest namoczyć na kilka godzin .  Warto przeczytać dlaczego. 
http://vitalmania.pl/profiles/blogs/dlac...eba-moczyc
U mnie sam organizm wie , czego potrzebuje . Staram się zdrowo odżywiać , gdyby nie ta chałwa.... Załamka
Lubie bardzo kasze gryczana pod kazda postacią Rotfl a ostano przerzuciłam sie na quinoa (komose ryzowa ) baaardzo smaczna i makaron  shirataki  z rośliny konjak . Jest zdrowy,  bo to głównie błonnik i witaminy i nie tuczy  Hura  Jedyna wada jest jego cena 13 złotych za mała paczuszkę. Załamka Zycze Ci zrównoważonej diety . Powodzenia. Buziak
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Wegetarianizm + przepisy wegetariańskie - przez Gandera - 20-10-2012, 22:14
RE: Kącik wegetariański - przez Polli - 23-04-2017, 00:54
RE: Kącik wegetariański - przez Aggata - 27-03-2018, 14:32
RE: Wegetarianizm + przepisy wegetariańskie - przez Aggata - 29-11-2020, 19:37
RE: Wegetarianizm + przepisy wegetariańskie - przez LeCaro - 03-12-2020, 03:59
RE: Wegetarianizm + przepisy wegetariańskie - przez Aggata - 12-05-2021, 09:54
RE: Wegetarianizm + przepisy wegetariańskie - przez Aggata - 16-02-2022, 16:48
Re: Naleśniki, krokiety - przez Nobody - 30-10-2016, 20:12

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości