Warsztat 79 Bronkowy misz-masz

Pod koniec zeszłego roku pomogłam mojej siostrze w ......znalezieniu pracy. Właściwie to pracę znalazła sobie sama, ale tylko nocnozmianową i słabo płatną..nie mogłam patrzeć jak się męczy i załatwiłam jej u siebie.

Ewka: „ otwarciu się na nowe możliwości, perspektywy”

Perełka: „w podjęciu jakiejś decyzji…. pomogłaś jej finansowo”

LeCaro:”znalezieniu pracy”

Ayla:” pomogłaś jej znaleźć wymarzoną pracę” nie wiem czy wymarzoną, ale na pewno na lepszych warunkach.. Brawo Oczko

Lady Of Dreams:” pomogłas jej wyjsc z jakiejs trudnej sytuacji”

2. Mój brat całe pieniądze ze swojej komunii przeznaczył na.......zakup działki…ciężkie to było pytanie, ale dawniej można było wyrwać niezłą ziemię za małe pieniądze, zresztą teren wyglądał jak jurassic park i doprowadzenie tego miejsca do stanu używalności trwało 2 lata.Zrobił to z zamiarem wybudowania kiedyś domu dla siebie i rodziców…i faktycznie dom jest na etapie wykończeń… dodatkowo były tam źródła, po rozkopaniu jest wielki staw z mnóstwem ryb…odludzie totalne, można super wypocząć..

Pat: „uzbierał dość pokaźną sumę i długo myślał czy to kupić czy też nie. Myślę, że chodziło też o uzyskanie zgody rodziców” faktycznie moi rodzice mieli w tym spory udział, a mój brat nigdy nic nie robi bez ich zgody (kompletne przeciwieństwo sióstr Oczko)

LeCaro: „na coś, z czego skorzystała cała rodzina”… i korzysta do dziś dnia Oczko i korzystam też ja, bo zostało mi mieszkanie Oczko

Barbara: „miał to już zaplanowane, motywacją jego zachowania była więż rodzinna i przyjacielska, kupił coś, co nie było dla niego przeznaczone, dla kogoś z rodziny lub jego najbliższego przyjaciela, taka wielka szlachetność” no jak na jego wiek to było naprawdę bardzo dojrzałe i nieegoistyczne

3.Przez ostatnie 2 lata trenowałam.....brazylijskie JiuJitsu  pewnie dlatego tyle denarów, bo to walka głównie w parterze i taka „dosyć siłowa, powolna”…

Pat: „Ćwiczenia te korzystnie wpłynęły na Twoją sylwetkę” i to jak…Oczko pewnie stąd ta Królowa 

Perełka: „dziedzinę sportu wymagającego dużo samodyscypliny i systematyczności”

Luks: „coś z kurczowym trzymaniem czegoś” przeciwnika w parterze

LeCaro:” jakąś sztukę walki … jujitsu” hahaha strzał w dziesiątke…jak Ty to robisz LeCaro zdradz sekret Oczko

Barbara:” wymagającego siły i wytrwałości”

4. W mojej sypialni jest coś co nieraz wystraszyło mnie w środku nocy, ta rzecz to........manekin krawiecki…mam do niego sentyment i czasem naprawdę się przydaje, ale obwieszony materiałem w środku nocy potrafi wystraszyć.Szczególnie jak się człowiek niespodziewanie ze snu wyrwie..

Żubrówka: „w Twojej sypialni stoi jakaś figurka” dosyć sporych rozmiarów bym powiedziała niemniej uznaję Oczko

Luks: „coś z wystającymi elementami, wyglądającymi jak buławy” faktycznie dolna część to stojak, „ Takie ustrojstwo może w nocy rzucać okropny cień” w nocy przy zgaszonym świetle raczej ciężko o cień, ale racja że zarys jest, masz wrażenie że ktoś nad tobą stoi

LeCaro:” dziwaczną rzeźbę” uznaję odpowiedź, bo taki kadłubek na kiju dziwny jest

Lady of dreams: „cos sporych rozmiarow”

5. Dokładnie 15 lat temu na juwenaliach wydarzyło się coś ważnego w życiu mojej rodziny, a było to....przygarnięcie psa, który jest z nami po dziś dzień. Musiałam podstępem wywalczyć żeby został (mama od zawsze powtarzała, że nie chce w bloku psa). A tak poza pytaniem to w tamtym czasie miałam istne zoo w domu…. 30 chomików (rozmnożyły się przypadkiem), mysz znaleziona na łakach i 3 żółwie (jeden też znaleziony)…zwierzęcy przytułek Rotfl jak coś Wam kiedyś uciekło to najpewniej mieszkało u Bronki Oczko

Barbara: „wymagało to dodatkowej pracy” dokładnie tak, jak to przy zwierzakach

Po raz kolejny wygrana należy się.....LeCaro Buziak Buźki :banana-dreads: :banana-guitar: :bow-blue: :bow-blue: :bow-blue: :bow-blue:
Toż to kochana fenomenem jesteś warsztatowym ....jeszcze trochę i wszyscy zaczną podejrzewać jakiś spisek Plotki Rotfl

Szczególne wyróżnienie dla Barbary,a także dla Pat, Luksa i Perełki Kwiatek

Wszystkim serdecznie dziękuję za poświęcony czas, bo jak widać warsztat nie do końca łatwy Myśli Oklaski
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości