25-11-2012, 17:23
U mnie było tak, że pierwsza wróżba dotyczyła zrobienia kroku przeze mnie. To było dla mnie nie do zaakceptowania (też nie było akceptowalne biorąc pod uwagę normy i zachowania społeczne). Wysłałam drugi raz pytanie do obu wróżek i tym razem dostałam odpowiedź, że bardzo się ośmieszę robiąc ten krok, że to ta osoba musi to zrobić. Co więcej dostałam odpowiedź, że krok zrobiony przez tę osobę nie będzie na kolejnych dwóch spotkaniach, na których będę widzieć te osobę, ale później. Niestety nie zakładam, że później już spotkam tę osobę, bo nasze kontakty się rozejdą. Nie ma na prawdę szans, na kolejne spotkania. Chybą powinnam odpuścić sobie te wróżby.
nie wiem czy to ma znaczenie, chodzi o czas, bierność. Nie widzę się z tą osobą, ani nie kontaktuę od pażdziernika do stycznia. Jego postawa, myślenie, uczucia mogą się zmienić, ale wróżki we wszystkich wróżbach stwierdziły, że jeszcze jest pozytywnie.
nie wiem czy to ma znaczenie, chodzi o czas, bierność. Nie widzę się z tą osobą, ani nie kontaktuę od pażdziernika do stycznia. Jego postawa, myślenie, uczucia mogą się zmienić, ale wróżki we wszystkich wróżbach stwierdziły, że jeszcze jest pozytywnie.