17-12-2012, 18:12
Do dziewczyn wróbitek : własnie jak to jest z tymi emocjami..... Zastanawiam się teraz jakiego przykładu uzyć, by być dobrze zrozumianym. Weżmy np sytuacje , że chcemy z kims zwyczajnie się zobaczyć. Bardzo tego pragniemy. Pytamy wróżkę, czy tego kogoś spotkamy . Ta odpowiada nam, że tak. Do czego zmierzam.... czy karty mogą nam ukazywać nasze pragnienia? Czy odpowiedz wrożki jest prawdą? pytam bo sama mam kilka marzeń . Boję się jednak że jeśli spytam kart - te dadzą mi odpowiedz pozytywną. W rzeczy samej nigdy się to nie spełni..... Jakie jest wasze zdanie na ten temat
Wracając do wróżb:
Wiele osob twierdzi, że karty nie są wyznacznikiem, że sami możemy zmienić los. Słyszałam nawet kiedyś wypowiedz jednej znanej wróżki która stwierdzil a: To że karty mowią, że czegos nie będzie to nie należy im wierzyć. To my zmieniamy los. Dziewczyny ?
Wracając do wróżb:
Wiele osob twierdzi, że karty nie są wyznacznikiem, że sami możemy zmienić los. Słyszałam nawet kiedyś wypowiedz jednej znanej wróżki która stwierdzil a: To że karty mowią, że czegos nie będzie to nie należy im wierzyć. To my zmieniamy los. Dziewczyny ?