Entliczek petliczek Miriamkowy Pamietniczek

Cytat dnia :
Jakże łatwo jest pod­ciąć no­gi ko­muś, kto do­piero wsta­je i nie złapał dobrze równowagi...
a może warto spróbo­wać cze­goś znacznie trud­niej­sze­go i pod­nieść ko­goś, komu brak wiary, że sam wstanie? M

[Obrazek: zdj_4a22c1bd9c37e233ad11b39693d2f962.jpg]

Właśnie ukończyłam swoja noworoczna mandalę i wyciągnęłam karty na ten rok . Moja mandala nie wygląda najpiękniej , ale tutaj nie chodzi o wygląd , ale o to co chcemy zamanifestować poprzez nasze malowanie Rotfl Nazwałam ją równowaga.
W rozkładzie na ten rok kartę umiarkowanie wyciągnęłam przy pytaniu Co otwiera się przed Tobą, więc widzicie , ze intuicja moja jak zwykle mnie nie zawiodła. Rotfl
Brak równowagi wewnętrznej często manifestuje się w naszym ciele fizycznym. W wielu przypadkach choroba może być spowodowana , zamartwianiem się pesymizmem, czy smutkiem. Pewnie nie uniknę niemiłych dla siebie sytuacji. Życie Rotfl Ważne , bym potrafiła poprzez kompromis i współpracę z drugim człowiekiem rozwiązywać to wszytko co powoduje we mnie chaos . Jeśli druga strona wypnie się na mnie . No cóż to trudno. Może dzięki temu wreszcie dostrzegę to co w moim życiu jest pozytywne i zacznę doceniać i pielegnowac to. Myśli
[Obrazek: wp000058.jpg]
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości