14-01-2013, 16:14
Oj Ty ranny ptaszek jesteś.
Ja dzisiaj zasnęłam niestety o 8 rano. Moje samopoczucie nie jest najlepsze. Najchętniej poszłaby spać, ale ta 6 buław do czegoś zobowiązuję. Hmm były u mnie dzieci z wnukami i na szybko zrobiłam chlebek gruziński z nadzieniem serowym. Jedli, aż im się uszy trzęsły. Czułam sie jak zwycięzca, bo na poczatku nie chcieli jeść.
Tym razem zrobiłam z mąki kukurydzianej. Też dobry. Może dla tego ta 6 buław.
Na mojej karcie widać drogę i kije. Zamierzam iść na kijki. Możliwe, ze karta mi sugeruję wyjście z domu
Czego nie robić? Mag, dzisiaj w nocy zaczęłam czytać od początku swój pamiętnik. Zrobiłam to pierwszy raz od kiedy go założyłam.
hehheehe Na jednym z pierwszych moich wpisów czego nie robić mam napisane nie dokonywać wyborów, nie zaczynać wszystkiego od nowa. Nie posłuchałam wtedy rady kart.
No właśnie. Często mamy pretensje do ludzi, partnerów, losu, a nawet do wróżki, że wróżba się nie sprawdza, a my po-prostu nie dokonujemy tych słusznych dla nas wyborów. Choć dobrze wiemy co karty chciały nam powiedzieć. To nie słuchamy tego i w ten sposób sami na siebie kręcimy bicz. Zdaje nam się, ze przechytrzymy karty, czy los. Nic z tego. Prędzej, czy później upomni się o swoje.
Potem zanurzamy się w 2, 3, 8 mieczy, w Pustelniku , Wisielcu, czy 4 mieczy i zadajemy sobie"durnowate" pytania typu "Dlaczego właśnie mnie to spotkało ?" Przecież nie zasłużyłam/em na taki los.
Hehhehe Juz wiecie dlaczego aura dnia to 4 mieczy?
Chyba sobie kupie te karty.

Hehhehe Juz wiecie dlaczego aura dnia to 4 mieczy?

Chyba sobie kupie te karty.