14-01-2013, 17:32
aqua&fire' napisał(a):Dziękuję Mirra.
Cytat:Przyznaję, ze umiejętnie roztrwaniam gotówkę,No chociaż na koniec dnia wprawiłaś mnie w dobry humor, ale się uśmiałam .
Mirra być może jesteś wyjątkiem, co to bliźniaka jest więcej w bliźniaku niż gospochy z raczka ( ale o pieniądzach tu mówmy nie o zarządzaniu gospochy do których predyspozycje masz na bank).
A może powinnaś zatem włożyć sobie odpowiedniego strażnika talii do portmonetki ?
Hehheeh Dzis, był moj syn , tez go spytałam. Na co ja wydaje pieniądze? Doprawdy nie wiem . Nie wychodzę praktycznie z domu. Nic nie kupuje od kilku miesięcy, a ciągle dno w widzę w tej portmonetce. Powiedziałam synowi, ze od dzis zapisuje wszystkie wydatki i "darowizny" , by się przekonać , czy rzeczywiście jestem taka rozrzutna. :rotfl Same opłaty zima (opał)to u mnie około trzech tysiecy. Obłęd. Zycie jest coraz droższe.. Masz racje potrafię z niczego zrobić coś.
Co do waszych prac. Kiedy patrze na nie to mnie odechciewa się cokolwiek zamieszczać Chętnie bym się wspomogła jakimś programem graficznym, ale nie wiem jak się do tego zabrać.
Teraz doczytałam, ja Księżyc mam w Baranie to chyba dlatego ....