Odwracanie złego losu - czy istnieją jakieś czary?

Pewnie się im przytrafiło, tylko że tłumaczą to inaczej... ''pomniejsze'' powroty wyglądają czasem na przypadki, ale wszystko ma swój powód zaistnienia... Często ludzie nie pamiętają tego co zrobili i wszystko co złe ich spotyka tłumaczą inaczej... mam znajomego który wylądował na ulicy, wcześniej się stało mnóstwo nieprawdopodobnych rzeczy które do tego doprowadziły, aż nie mógł uwierzyć jakby wszystko się nagle na niego uwzięło - łącznie z tym, że własna matka i siostra którą wychował mają go już gdzieś... a ja pamiętam jak mi mówił o swojej byłej... między innymi spakował ją i wyrzucił z domu na ulice... No ale to długa historia.

Przyciąganie myślowe tak działa bo to Prawo Przyciągania i działa w każdej sferze życia, dlatego ludzie nie powinni się spodziewać złych rzeczy itp.

Co do Biblii to ja nie pamiętam gdzie to było... ostatni raz temu czytałam Pismo Święte kilka lat temu. ^^'
A gdzie jeszcze ta zasada występowała? Nie znam się aż tak bardzo na innych tradycjach i kulturach... ale chyba w Buddyzmie i u Celtów. Trzeba by było pogrzebać w historii.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości