Warsztat 2 - Obraz [rozwiązane]

Ma -ewa

Mam nadzieje,że Cię nie znudzi długość mojej wypowiedziUśmiechChciałaś dużo szczegółów,wiec się trochę wkręciłam.Mam nadzieję,że nie przesadziłamUśmiech

Przełożenie:2 miecze,8 mieczy,Mag

1.sceneria

Wysokość,płynność-woda?,płynność ruchu,dysput.Może jakieś okno w tle,coś siedzenia,krzesła,ławka,tronUśmiech,taras,Tło raczej ciepłe(pomarańcz,wpleciony delikatny,róż)schodzące k ciemniejszemu...może niebieskiemu,granatuUśmiech(możliwy zachód -słońca,światła.
Pomyślałam o zamkniętej przestrzeni,gdzie jest możliwość oddychania świeżym powietrzemUśmiechByć może jest jakaś roślinność+kwiaty.Może zamknięte łono natury,park,ogród...oranżeriaUśmiech

Kolorystyka-Przeważa kolor zielony ze wstawkami złota lub złotopodobnego koloru.Kontrastuje z nimi purpura i odcienie fioletu,może indygo.Ogólnie maja tworzyć pewną harmonię...możliwy wpleciony brąz...raczej jaśniejszy niż ciemniejszy.Przepych kolorów?

Wymowa:

1.Artystyczna
Być może chodzi tu o występ tancerzy,tancerki,aktorów,opera,teatr,jakiś spektakl
2.Ezoteryczna
Ogromna siła,zwalczająca przeszkody dążąca do harmonii uczuć i bezpieczeństwa.Może nawet brak świadomości tej siłyOczkoMoże Mandala czy coś w ten deseń.
3.Miłosna
Pan,panowie,walczący o względy pani bardzo niedostępnejUśmiechogromna siła uczuć,fizyczność ,namiętność.Może portret pani o bardzo kobiecych kształtachUśmiech.
Przy tej ostatniej możliwa uczta...może jakieś trunki,alkohol,owoce.

Karty:

Sceneria:
Giermek mieczy
Król Kielichów
Król Mieczy

Kolorystyka:
Iv buław
As monet
6 monet

wymowa:
Moc
Rycerz kielichów