marta1806 napisał(a):Enzo napisał(a):hehehe...czytasz w moich myslach czy co? ja tez znam tą strone i to bardzo dobrze
bo ja tez obrabiam inne fora na stronach z dziedziny paranormalnej

hahaha
widzisz Włóczykij mowiłam że jestem czarownica to nie wierzyłeś
ale jestem ciekawa czy żyją gdzieś inne istoty, pewnie tak i my dla nich jestesmy jak jaskiniowcy bo oni mają lepiej technike rozwiniętą skoro moga nam zostawić prezenty w zbożu
coś mi sie wydaje że maczali palce w budowie piramid, rysunkach Nazca w Peru, Stonehenge, a o budowlach majów to już nie wspomne.
Ojjj Mi ty moja mała czarownico

na pewno jest życie po za ziemskie ( sam kiedyś obserwowałem zjawisko UFO lub jak kto woli NOL - ale wtedy mnie ze strachu to Na****o pradu w kite

- ten pierwszy raz kiedyś musiał być

) i obserwują nas. tez jestem za tym że oni już się z nami kotaktowali wczesniej i nam ludziom pomagali z wznoszeniu naszej "prymitywnej" cywilizacji, i tak jak pisałaś dowodami są choćby piramidy, no ich skok technolgiczny jest nie porównywalny z naszym, mysle ze obecnie tez się z nami kontaktują ale z wybraną grupą bo "my" czyli zwykli mieszkańcy, szara masa nie jesteśmy jescze gotowi na takie coś, bo to by wywrucilo lad na świecie, wszystko by stracilo sens co do tej pory budowaliśmy. Utrzymywanie tego w ciszy jest raczej na reke politykom...