27-05-2011, 19:48
Co do Koła i jego pozycji- osoba powinna skoncentrować się w pierwszym rzędzie na wprowadzeniu równowagi między sprawami duchowymi i materialnymi, wypracowaniu prawidłowego stosunku do pieniędzy, nauczeniu się ich zarabiania, po to aby zabezpieczyć się od tej strony swoich bliskich, pomagać potrzebującym i wspierać instytucje charytatywne. Człowiek ten powinien pamiętać, że jego dusza świadomie przyszła na ten świat, by móc odpracować wszelkie indywidualne zobowiązania karmiczne, dlatego powinien wsłuchiwać się w jej głos i podążać za nim.
Wieża na pozycji 13- taki człowiek postrzega siebie za zdolną osobę do budowania w każdym znaczeniu tego słowa, potrafiącą z powodzeniem wpisać się w dowolną strukturę, nie wahająca się postawić wszystkiego na jedną kartę i przekonaną, że niezależnie od sytuacji, potrafi zacząć wszystko od początku, chociaż czasami uważa, że jest zbyt radykalny i ostry w swoich zachowaniach.
To z książki A.Chrzanowskiej o portrecie psychologicznym. :thanks:
Nie mogę niestety znaleźć ani pozycji 11, ani np. 9 i 10 jak i tych ostatnich.
Ale książkę mam ledwo tkniętą, aczkolwiek przeglądając nie natrafiłam na te pozycje. :geek:
Wieża na pozycji 13- taki człowiek postrzega siebie za zdolną osobę do budowania w każdym znaczeniu tego słowa, potrafiącą z powodzeniem wpisać się w dowolną strukturę, nie wahająca się postawić wszystkiego na jedną kartę i przekonaną, że niezależnie od sytuacji, potrafi zacząć wszystko od początku, chociaż czasami uważa, że jest zbyt radykalny i ostry w swoich zachowaniach.
To z książki A.Chrzanowskiej o portrecie psychologicznym. :thanks:
Nie mogę niestety znaleźć ani pozycji 11, ani np. 9 i 10 jak i tych ostatnich.
Ale książkę mam ledwo tkniętą, aczkolwiek przeglądając nie natrafiłam na te pozycje. :geek: