Portret tarotowy

Dziękuję Littlewolf Buźki Racja, rozpamiętuje dawne krzywdy, analizuje, wracam i również nie lubię zmian.
Mam nadzieję, że zrealizuje się to co piszesz w kwestii pomagania, bo odczuwam taka potrzebe, niestety zawód wybrałam jaki wybrałam i nie współgra on w ogóle z moim poczuciem spełnienia życiowego :/
Bardzo zaintrygowało mnie to co piszesz odnośnie Koła fortuny. Często zastanawiałam się właśnie czy to nie karma właśnie, że takie a nie inne rzeczy miały miejsce do tej pory w moim życiu. Od jakiegoś czasu dąże do harmonii psychicznej, wyciszenia emocji, w zasadzie to w pełni uświadomiłam sobie to kilka dni temu. Piszesz, że może być to utrudnione. W ciągu tych kilku dni spotkały mnie dziwne sytuacje, które "próbowały" wyprowadzić mnie z równowagi. Póki co staram się- nie daję się i sama jestem w szoku, że można tak na spokojnie... mam nadzieję, że mi się to uda i w końcu osiągnę konsensus sama ze sobą Uśmiech
Zastanawia mnie jednak pewna kwestia, a mianowicie kwestia bliźniąt... Ciekawe jak odnosi się do nie twórczyni metody P. Alicja Chrzanowska. Może przy odrobinie wolnego czasu uda mi się załapać na kursik Uśmiech
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości