06-07-2013, 11:36
Jestem zla napisalam odpowiedz i teraz jest wszystko na darmo,caly post gdzies zaginol!!!!!!
Zaczynam wiec od nowa ale to nie to samo, pierwsze idee sa zawsze najlepsze.
Jak spedze wolny czas?
6 Denarow----Q.Bulaw-----2 Bulaw ------> HB VIII Sprawiedliwosc[/color]
Lilus bedziesz sie cieszyla,ze zostawilas codziennosc za soba i ze nie musisz odgrywac roli pani domu.
Istnieje mozliwosc ze przed wyjazdem dostalas jakis drobny prezent.
Bedziesz czyms albo kims oczarowana ten ktos pozwoli ci poczuc sie emocjonalnie silniejsza,no i przy
takim kims nie bedziesz si strasznie nudzic
Mysle ze bedziesz robila dlugie spacery nad woda (morzem),poza tym zapoznasz sie ze" skarbami"
kraju w ktorym urlopujesz.
[color=#0000BF]Jakie niespodzianki i atrakcje czekaja na mnie?
As Kielichow------ 3 Denarow-----VII Rydwan -------> HB / XI Sila - II Kaplanka
Lila calkiem do ciebe nie pasujace obrazy mam przed soba.
Mianowicie siedzisz gdzies w gorze ze sztalugami i malujesz skupiona z tesknym usmiechem na twarzy.
Nie bardzo widze to w kartach, w kazdym razie bedziesz nad czams kreatywnie pracowala,co pomoze ci
w pokonaniu przeszkod czy utrudnien.Ta energie ktora posiadasz powinnas ujac mocno w swoje rece
i z calej sily starac sie przy pomocy Kaplanki skierowac ja we wlasciwym kierunku(pokonanie wlasnych
slabosci,szukanie nowych dziedzin w ktorych mozesz sie zrealizowac.).
Bedziesz zwiedzala kraj urlopowy i szukala jego "skarbow"
Jak minie mi pobyt na urlopie?
4 Kielichow -----2 Denarow------10 Mieczy -----> HB / XVI Wieza /VII Rydwan
Juz na samym poczatku widac jak bardzo zasluzony byl ten urlop dla ciebie,oraz jak bardzo potrzebowalas
odpoczynku aby zaczac myslec konstruktywnie.Na tym urlopie duzo myslals,martwilas sie co w domu,jak to
wszystko bedzie dalej itd.Sama przez ta "katastrofe" cos zrozumialas,postawilas kropke nad i co pomoglo
ci zamknac jakis etap w zyciu.Nabralas sil i bedziesz dazyla do zwyciestwa,patrzac na sprawy pod nowym
katem i z zasada,ze przyszlosc trzeba witac z odwaga.
Kochana ten urlop byl ci bardzo potrzebny ale mimo wszystko nie byl to taki urlop jakiego bys sobie zyczyla
Pozdrawiam
Zaczynam wiec od nowa ale to nie to samo, pierwsze idee sa zawsze najlepsze.
Jak spedze wolny czas?
6 Denarow----Q.Bulaw-----2 Bulaw ------> HB VIII Sprawiedliwosc[/color]
Lilus bedziesz sie cieszyla,ze zostawilas codziennosc za soba i ze nie musisz odgrywac roli pani domu.
Istnieje mozliwosc ze przed wyjazdem dostalas jakis drobny prezent.
Bedziesz czyms albo kims oczarowana ten ktos pozwoli ci poczuc sie emocjonalnie silniejsza,no i przy
takim kims nie bedziesz si strasznie nudzic
Mysle ze bedziesz robila dlugie spacery nad woda (morzem),poza tym zapoznasz sie ze" skarbami"
kraju w ktorym urlopujesz.
[color=#0000BF]Jakie niespodzianki i atrakcje czekaja na mnie?
As Kielichow------ 3 Denarow-----VII Rydwan -------> HB / XI Sila - II Kaplanka
Lila calkiem do ciebe nie pasujace obrazy mam przed soba.
Mianowicie siedzisz gdzies w gorze ze sztalugami i malujesz skupiona z tesknym usmiechem na twarzy.
Nie bardzo widze to w kartach, w kazdym razie bedziesz nad czams kreatywnie pracowala,co pomoze ci
w pokonaniu przeszkod czy utrudnien.Ta energie ktora posiadasz powinnas ujac mocno w swoje rece
i z calej sily starac sie przy pomocy Kaplanki skierowac ja we wlasciwym kierunku(pokonanie wlasnych
slabosci,szukanie nowych dziedzin w ktorych mozesz sie zrealizowac.).
Bedziesz zwiedzala kraj urlopowy i szukala jego "skarbow"
Jak minie mi pobyt na urlopie?
4 Kielichow -----2 Denarow------10 Mieczy -----> HB / XVI Wieza /VII Rydwan
Juz na samym poczatku widac jak bardzo zasluzony byl ten urlop dla ciebie,oraz jak bardzo potrzebowalas
odpoczynku aby zaczac myslec konstruktywnie.Na tym urlopie duzo myslals,martwilas sie co w domu,jak to
wszystko bedzie dalej itd.Sama przez ta "katastrofe" cos zrozumialas,postawilas kropke nad i co pomoglo
ci zamknac jakis etap w zyciu.Nabralas sil i bedziesz dazyla do zwyciestwa,patrzac na sprawy pod nowym
katem i z zasada,ze przyszlosc trzeba witac z odwaga.
Kochana ten urlop byl ci bardzo potrzebny ale mimo wszystko nie byl to taki urlop jakiego bys sobie zyczyla
Pozdrawiam