Warsztat 75 - Organizacja

Na początek chciałabym jeszcze raz podziękować za zainteresowanie i udział w moim pierwszym warsztacie. Buźki A teraz czas na rozwiązanie. Otóż od przeszło 4 lat moja mama jest czynnym członkiem Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami.
Wiele waszych odpowiedzi odnosiło się do tematu szeroko pojętej pomocy ale tylko jedna osoba, a mianowicie LeCaro, wskazała, że chodzi o pomoc skierowaną ku naszym braciom mniejszym. Natomiast jeśli chodzi o przybliżony czas uczestnictwa w towarzystwie najbliżej była MAG, która również trafnie wskazała iż na logo organizacji widnieje gwiazda. Bardzo dobrze opisały zasady działania tej organizacji MAG, LeCaro oraz Lady of Dreams tylko, że chodziło o zwierzęta a nie ludzi. Muszę powiedzieć, że mam mały dylemat kogo wskazać jako zwycięzcę, bo naprawdę te 3 panie podały świetne opisy. Ok Jednak obiektywnie rzecz biorąc tylko Le Caro wskazała na bezdomne zwierzęta a o pomoc im się rozchodzi. Myślę, że laur zwycięstwa najuczciwiej będzie przyznać LeCaro z ogromnymi brawami dla MAG i Lady of Dreams. Oklaski
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości