01-04-2015, 11:02
Ja jakiś czas temu wkręciłam się w Gotowe na wszystko, pierwszy raz zdarzyło mi się śmiać podczas oglądania morderstw na ekranie - miejscami ten serial jest absurdalnie głupi, ale nadrabia barwnymi postaciami
Dzina, możemy sobie przebić piątkę 
Madrugada
jak przeczytałam Twoje słowa o Clive Owenie to jakbym siebie słyszała... Dokładnie, ten głos...
Poza tym bardzo lubię Big Bang Theory (Teorię wielkiego podrywu) no i już klasykę, czyli Przyjaciół... Zawsze pomagali w trudniejszych momentach... Podoba mi się też brytyjski serial o Sherlocku Holmesie z Benedictem Cumberbatchem (chyba nie mógł nazywać się trudniej
). Zbieram się też do powrotu do klasyki, czyli Allo Allo, zawsze widziałam tylko fragmenty.
O Wikingach słyszałam bardzo wiele dobrego, ale chyba za ponure dla mnie, nie przełamałam się
Dzina, możemy sobie przebić piątkę 
Madrugada
jak przeczytałam Twoje słowa o Clive Owenie to jakbym siebie słyszała... Dokładnie, ten głos... Poza tym bardzo lubię Big Bang Theory (Teorię wielkiego podrywu) no i już klasykę, czyli Przyjaciół... Zawsze pomagali w trudniejszych momentach... Podoba mi się też brytyjski serial o Sherlocku Holmesie z Benedictem Cumberbatchem (chyba nie mógł nazywać się trudniej
). Zbieram się też do powrotu do klasyki, czyli Allo Allo, zawsze widziałam tylko fragmenty.O Wikingach słyszałam bardzo wiele dobrego, ale chyba za ponure dla mnie, nie przełamałam się