05-06-2011, 11:36
rudalila napisał(a):Oznajmiam, ze moim dochowym przewodnikiem jest Eremit :sarcastic:![]()
![]()
![]()
ivana, jestes bardzo ciekawym (przepraszam) "przypadkiem" , ja bron boze nie krytykuje, nie zrozum mnie zle, prosze, ale czytajac twoje posty, mam wrazenie , ze nie umiesz sie zdystansowac do pewnych spraw...To zapewne normalne,, ze po takiej wizycie jest sie pod wrazeniem...ale przede wszystkim...co cie sklonilo zeby pojsc do tej kobiety ?
Moge Ci powiedziec co mnie sklonilo i jest to bardzo ciekawa historia. Codziennie pytam mojego Aniola czym sie mam dzisiaj kierowac, na jakie znaki zwracac uwage i otwieram ksiazke o Aniolach na chybil trafil na jakas strone i ja czytam. Wczoraj przeczytalam zebym sie kierowala w tym dniu znakiem "róż". W moim miescie wczoraj i dzisiaj odbywaja sie targi medycyny naturalnej, poszlam tam sobie na spacer, nie szukajac nikogo specjalnego. Bylo tam mnostwo stoisk. Do zadnego mnie nie ciagnelo. Nawet rozmawialam sobie z wrozka Fatima ktora jak tylko mnie zobaczyla zaczela uciekac wzrokiem a wygladala calkiem jak wiedzma, czarne dlugie wlosy, niestaranny makijaz..jak do niej podeszlam strasznie sie zmieszala..a ja zaczelam jej zadawac pytania profesjonalne odnosnie jej wrozb..mieszala sie w odpowiedziach, jakby moja energia jej nie odpowiadala, zal mi jej bylo

Oto cala historia Rudalilo

P.S. Nie jestem oszolomka tylko konkretna kobieta....