Warsztat 20 - Zbłąkany przedmiot

Sephinroth napisał(a):Pewna bliska mi osoba przypadkiem zostawiła u mnie swoją rzecz. Dodam, że odnalazłam ja w bardzo nietypowym miejscu Uśmiech
1. Co to za przedmiot?
2. Jakie ma charakterystyczne cechy (budowa, kolorystyka, z czego jest wykonany)?
3. Gdzie zguba się odnalazła i czy została zwrócona?
Karty w dłoń, moi mili Buźki

Co to za przedmiot?

V Kaplan... Paz Mieczy ... Krol Denarow

Powiedzialabym,ze to jakis lancuszek,medalik,ksiazeczke do nabozenstwa,rozaniec moze byc tez rozaniec
buddyjski(nie wiem jak go nazywaja) bizuterie(wszystka)z prawdziwych kamieni.Pisze o koralikach bo Paz
Mieczy to dla mnir dziecko mloda panienka i ona dostala to wprezencie od taty,wujka,kuzyna.
Moze to rowniez byc torebeczka w ksztalcie trumny albo cos w tym stylu,bizuteria tez moze byc w stylu "gofik".

Jakie ma charakterystyczne cechy ( budowa,kolorystyka,z czego jest wykonany)?

O Glupiec ... 5 Denarow... XIII Smierc

Jest to rzecz nie za droga w kolorach przede wszystkim czarno-bialych moga byc dodatki akuamarynu,i cos
blyszczacego.
Material-drzewo,metal,produkty naturalne.

Gdzie zguba sie odnalazla?

4Mieczy... 3 Mieczy... 5bulaw

Wydaje mie sie,ze przy jakiejs zabawie,silowaniu sie zostala zerwana a moze nawet rozerwana.
Piszesz,ze znalazlas to w bardzo nietypowym miejscu,ciekawe moim zdaniem zawiesila sie gdzies
no ale gdzie?(do glowy przychodza mi mysli o kwiatach,kaloryferach,i jakichs ozdobach z pytyczkow
i drutu).

Czy zostala juz oddana?

XVIII Ksiezyc... Rycerz Bulaw... Rycerz Mieczy

Mysle,ze jeszcze tej rzeczy nie oddalas ( poszla w zapomnienie) ale jak tylko znalazlas
zgube poinformowalas o niej wlascicielke/la. Myśli Oczko Kwiatek
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości