Warsztat 72 - Obóz

- Jakiego rodzaju to był obóz (co tam robiłam)- 4 Puchary(-) Rycerz Monet(-)

Był to oboz , na ktorym musialas sie wykazac jakas umiejetnoscia, pracą nad soba lub praca z innymi ale karty sa odwrocone więc mam wrazenie, ze to jakis obóz, gdzie trzeba było pokazac swoj charakter, miejsce odosobnione w jakis sposob zamkniete dla pewnego grona osob (statek?)... To mogl byc jakis osob przetrwania ,żeglarski ,obóz artystyczny (malarswto, muzyka) Oboz z udzialem obcokrajowcow, gdzie zapoznalas wiele nowych osob, dobrze sie bawilas bo odbywaly sie wspolne imprezy w plenerze, gdzies w poblizu wody lub na wodzie. Pojechalas tam pomagac komus, dokarmiac kogos, wspierac kogos? Moze wyjechalas za granicę aby pracowac na rzecz jakiejs charytatywnej akcji na rzecz innych potrzebujacych opieki ludzi lub zwierzat? Dokarmialas kogos, niosłas pomoc w cierpieniu lub biedzie? Lub pracowalas w grupie gdzie kazdy mogl liczyc na kazdego, bo zdani byliscie na siebie.

- Z jakim postanowieniem tam jechałam (co chciałam otrzymać)- Rycerz Monet(-) Kaplan
Chcialas otrzymac tam jakas nagrode, gratyfikację, chcialas aby rodzice byli z Ciebie dumni, szczegolnie tata. Chcialas otrzymac jakies mianowanie , na kogos, moze na jakis stopien.. To co chcialas otrzymac mialo zwiazek z podrózami, wędrowaniem, krajoznawstwem, wiedzą geograficzna, krajoznawczą..
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości