Wróżbici stosują sztuczki psychologiczne - co za bujda!

Severusie mylisz sie Uśmiech
własnie to ze karty nie sa wyrocznia to wynik tego tłoku nieudolnych wrózek i wrózbitów i ich usprawiedliwien
mialam mozliwosc jak pisze spotkac w swoim zyciu 2 autentyczne wrozki
i to co mi powiedziały sprawdziło sie po latach az 11 , mowły mi o kims kogo poznałam po 11 latach i o takich szczególach zwiazanych z jego praca itp
byłam tam z kolezanka i jej tez wszystko sie sprawdziło - jej dosc szybko w ciagu 3 lat wiekszosc
pytałam wtedy o miłosc o mojego wtedy męża karty wogile o nim nie wspomniały a pokazały kogos kogo poznam po 11 latach,
mało tego pokazały jego prace (ta która wykonuje dzisiaj i sam by sie o to nie podejrzewał wczesniej ze bedzie zajmowal sie czyms takim) juz wowczas karty to pokazały bardzo wyraznie to tylko kwestia umiejetnosci i interpretaji a nie wyborów, nie mialam wpływu na jego zawód, zostałam postawiona przed faktem juz dokonanym w momencie poznania
jesli wrozba sie nie srawdziła komus to moze nawet nie problem lezy w kratach - bo karty mogły byc dosadne ale interpretacja do kitu - czyli doswiadczenie za małe
osoby wrózacej ,
sami wiecie ile znaczen ma dana karta a te zanczenia ciagle odkrywamy... wrozka posługuje sie skojarzeniami zwiazanymi z JEJ doswiadczeniami w obrebie danej karty
no to prawda ze tamte wrozki były po prostu tak utalentowane - jedna miałą zdolnosci jasnowidzenia
tzn zapytalam sie ile bede miala lat jak poznam tego wybranka chlapneła 35 - wyobraz sobie co mysli młoda 24 letnie wowczas kobieta ktora ma meza i dziecko
- uwazałamm ze to nieralne a jednak relane
zapytałam ile on bedzie miał lat : znowu chlapeła bez wiekszego zastanowienia o jakie 10 starszy od Ciebie (tak jest!)
po za tym słowa jakie wypowiem i on tez - w pewnych okoicznosciach - tego nie da sie nauczyc z kart - nie znam takiej wrozki przepraszam wszystkich

bo jesli Tarot poazuje nie to co ma byc to jaki sens wogóle wrózb???? z góry lepiej wiec nie wrozyc

no . załóżmy pytam czy wyjade na urlop
wrózka powinna umiec odpwoiedziec nie tylko tak lub nie
ale np wyjazd przesunie sie z uwagi na urlop w pracy, dojdzie do skutku natomoast z opzonieniem
powinna wec umiec przewidziec przeszkody i sam wynik
nie ma czegos takiego jak wybór - jestem o tym świecie przekonana
znajc wynik wrozby sprzed lat powiedzialam sobie ze nigdy ale przenigdy tak nie postapie ... los jednak tak mna zakrecial i zyciem moim i innych osob , ze cos co wtedy wydawalo mi sie małoprawdopodobne stało sie zupelnie relane po latach Uśmiech
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości