21-08-2013, 23:10
Starlight napisał(a):A poza Tobą droga Krystyno nie ma nikogo kto mógłby coś napisać? Czy tylko Ty jako mod możesz innych stąd wyrzucać? Zadałam konkretne pytanie, a odsyłanie mnie na inne fora to wyrzucanie mnie z tego. Wybacz w takim bądź razie, że się zarejestrowałam............
Krystyna i kolejne osoby mają racje - i nie jest to na złość Tobie ..uwierz
róznie w życiu bywa ... a gdyby jakis niezrównowazony człowiek Ciebie obserwował i zapragnąl miec Ciebie na wyłączność ? Gdyby był zupelnie nie w Twoim typie ? i zupełnie uciekałabys gdzie pieprz rosnie i bała sie go? Czy uwazasz, ze taki ktos ma prawo żadac od wrózki czarów aby z Toba byc? Nie byłabys soba wtedy . A gdybys na dodatek była w cudownym związku a ten ktos mógłby to rozbic całe Twoje szczęscie aby tylko byc z Toba ten jeden jeydyny raz? I nigdy przenigdy nie dopuszczalabys takiej mozliwosci (swiadomie) aby z tym kims byc bo po pierwsze kochałabys kogos, po drugie upatrzyłby sobie Ciebie i nie wynikałaby to z wzajemnej fascynacji tylko z czarów. Przeciez ktos moze poprosic o magie wobec Ciebie i co Wróżka ma takie cos zrobic bo ktos prosi? A co z Toba, Twoje dobro nie jest ważne?
Tutaj chodzi o odpowiedzialność a nie tylko o to,ze Ty go pragniesz. A jesli dajmy na to za rok spotkałabys jeszcze bardziej cudownego Mezczyzne i zakochałabys sie w tym kolejnym a on w Tobie , ten "oczarowany" nie dał by Tobie spokoju , nie pozwoliłby odejsc , mogłoby to sie przyczynic do tragedii ...wyobraz sobie taki scenariusz.
Tak zupełnie" łopatologicznie" starałam sie wyjasnic co miałay na uwadze odpowiadając Tobie na pytanie ..nikt tutaj nie jest przeciwko Tobie naprawde.