21-08-2014, 03:43
Byl stawiany Tarot szególowy i ogólny i tam wyszla kobieta brunetka na ktora powinnam uwazac. Wyszlo tez kilka innych błędnych rzeczy nawet odnosnie pana o jakim mowa w innym moim poście. Ogółem musiałabym chyba ponownie poprosić o osoby z forum o wróżbę ogólną bo tutaj więcej prawdy było niż tam usłyszalam. Pododno jeszcze 3 smierci mnie czekaja kobiety, mężczyzny i osoby uzależnionej. Miła perspektywa..
W moim układzie przewijały sie cały czas pieniądze, wielki zysk i jakis sad. Nie ma nic z tych rzeczy, firma moja idzie słabiutko bo nie mam sił o to zadbać, a sąd, hmm nie wybieram się raczej...
Jakby się znalazła osobą na forum chetna postawić dla mnie karty, proszę o wiadomość na Pw. Będę wdzieczna.
W moim układzie przewijały sie cały czas pieniądze, wielki zysk i jakis sad. Nie ma nic z tych rzeczy, firma moja idzie słabiutko bo nie mam sił o to zadbać, a sąd, hmm nie wybieram się raczej...
Jakby się znalazła osobą na forum chetna postawić dla mnie karty, proszę o wiadomość na Pw. Będę wdzieczna.