29-05-2016, 18:27
Witaj Luks!-
-co robiłeś w zeszłym tygodniu?--4 kielichow,Krolowa Mieczy,9 Kielichów
sądzę ,ze to bylo spotkanie towarzyskie ,cel spotkania przyjemna rozmowa
miejsce i o jakiej porze-Papież,Koło,Smierć
jest to miejsce na uboczu bym powiedziala,moze nie dokonca okolica całkiem przyjemna,ale to juz taka tradycja spotykania się tam,spotykacie się tam wieczorami
okolica-kolorystyka--4 Kielichów,8 Mieczy,Królowa Monet
czegoś jest duzo,zieleni tez ,ale jest to pomieszcenie powiedzmy zamknięte-(nie wiem dlaczego ale na myśl nasuwa mi się domek na działce),moze wokól są jakieś stare fabryki ,cegielniai itp.
w jakim towarzystwie--W.Monet,8 Monet,Wieża
sądze ,ze to są mlodzi ludzie,moga to być koledzy z pracy,tak powiem ,ze to mężczyżni
ile dni to trwa--2 Kielichow,Krol Buław,3 Monet
po tych wyciągniętych kartach powiedziałabym ,ze dwa dni
----czy to bylo jednorazowe spotkanie ,czy też spotykacie się cyklicznie?--7 Monet,R Bulaw,Sila,8 bUław,Papiezyca
czekacie na to spotkanie,spotkanie jest co 2 tygodnie,musicie tam dojechac i użyć sily (choćby nazbierać patyków na ognisko0
Jak juz wspomniałam chodzi mi po głowie domek na działce,spotykacie się w grupie facetow,macie swoje tematy jest wesoło i przyjemnie.Są to męskie "posiadówki'
dzięki Luks za warsztat
-co robiłeś w zeszłym tygodniu?--4 kielichow,Krolowa Mieczy,9 Kielichów
sądzę ,ze to bylo spotkanie towarzyskie ,cel spotkania przyjemna rozmowa
miejsce i o jakiej porze-Papież,Koło,Smierć
jest to miejsce na uboczu bym powiedziala,moze nie dokonca okolica całkiem przyjemna,ale to juz taka tradycja spotykania się tam,spotykacie się tam wieczorami
okolica-kolorystyka--4 Kielichów,8 Mieczy,Królowa Monet
czegoś jest duzo,zieleni tez ,ale jest to pomieszcenie powiedzmy zamknięte-(nie wiem dlaczego ale na myśl nasuwa mi się domek na działce),moze wokól są jakieś stare fabryki ,cegielniai itp.
w jakim towarzystwie--W.Monet,8 Monet,Wieża
sądze ,ze to są mlodzi ludzie,moga to być koledzy z pracy,tak powiem ,ze to mężczyżni
ile dni to trwa--2 Kielichow,Krol Buław,3 Monet
po tych wyciągniętych kartach powiedziałabym ,ze dwa dni
----czy to bylo jednorazowe spotkanie ,czy też spotykacie się cyklicznie?--7 Monet,R Bulaw,Sila,8 bUław,Papiezyca
czekacie na to spotkanie,spotkanie jest co 2 tygodnie,musicie tam dojechac i użyć sily (choćby nazbierać patyków na ognisko0
Jak juz wspomniałam chodzi mi po głowie domek na działce,spotykacie się w grupie facetow,macie swoje tematy jest wesoło i przyjemnie.Są to męskie "posiadówki'
dzięki Luks za warsztat