01-12-2013, 11:23
Nie rozlozyla tez nic ogolnego,zadnego chodzby Celta, tylko od razu zaczela stawiac na panow. Ogolnego rysu nie dostalam. Mimo ze stawiala prawie 2 godziny to jednak wyszlam od niej taka... jakbym wyszla z polecanej restauracji -lekko glodna- wiec zawiedziona. Jedynny pozytyw ze dala mi jakas nadzieje w waznej dla mnie sprawie, takie swiatelko w tunelu, ktore sprawilo, ze poczulam sie troche lepiej ale czy to prawda czy tez jej znakomita psychologia w odpowiedzi na to co jej powiedzialam- trudno stwierdzic. Wrozka jest znana od wielu lat, ma swoich zagozalych fanow. Wieciwe to jedna z tych legendarnych (rzekomo). Po wizycie u Niej stwierdzam ze ja tez juz jestem gotowa wrozyc dla ogolu
Odnosnie Asa Mieczy w mowie : posunellibyscie sie do interpretacji ( z cala stanowczoscia!) ze jest to KATEGORYCZNY rozwod?
Abstrahujac od mojej sytacji ja bym byla ostrozniejsza w takiej interpretacji dla kogokolwiek..Wszak mowa to nie dzialania. A Miecze to mysli.
Odnosnie Asa Mieczy w mowie : posunellibyscie sie do interpretacji ( z cala stanowczoscia!) ze jest to KATEGORYCZNY rozwod?
Abstrahujac od mojej sytacji ja bym byla ostrozniejsza w takiej interpretacji dla kogokolwiek..Wszak mowa to nie dzialania. A Miecze to mysli.