01-12-2013, 10:54
Witam - też kiedyś byłam u wróżki - wróżyła z kart cygańskich, mówiła że karty tarota są takie ble ble, ale mniejsza o to - tu chodzi o samą wróżbę z tego co powiedziała to się sprawdziło. Mówiła o takich sprawach, które nie miały w owym czasie miejsca, dopiero po upływie jakiegoś czasu się sprawdziły. Byłam zdumiona bo to nie dotyczyło bezpośrednio mnie. Tylko miejsca i osób w którym przebywałam.
Dlatego też mówię, że karty pokazują to co będzie lub jest, tylko z odczytywaniem tych kart jest trochę coś nie tak.
Przypuszczam, że dobrze by było zamieszczać takie powiązania kart między sobą co oznaczają w rezultacie. Rozumiem, że dwie karty połączone ze sobą mogą mówić o różnych sprawach to zależy o co pytamy. A dla zaczynających czytać karty tj. bardzo wiele.
Pozdrawiam
Dlatego też mówię, że karty pokazują to co będzie lub jest, tylko z odczytywaniem tych kart jest trochę coś nie tak.
Przypuszczam, że dobrze by było zamieszczać takie powiązania kart między sobą co oznaczają w rezultacie. Rozumiem, że dwie karty połączone ze sobą mogą mówić o różnych sprawach to zależy o co pytamy. A dla zaczynających czytać karty tj. bardzo wiele.
Pozdrawiam