Zły duch, demon?

Widzisz u ciebie to ewidentnie jakaś energia i to chyba też zła bo wyraźnie daje o sobie znać wam. Szmery, stąpanie itp. Myślę że jakby to była dusza kogoś z rodziny nie chciałaby wam napędzać strachu a tym bardziej dusza dziecka bo te są czyste i od razu idę w stronę światła jak to się mówi. Możliwe że u was coś zamieszkało albo się przypadkiem doczepiło i próbuje udawać zmarłą osobę. Straszne mi się wydaje, ale ja jestem tego przekonanie że osoby które nas kochają nie chcą nam wyrządzić krzywdy. Proponuję to olać nie zwracać uwagi do puki wam nie przeszkadza na tyle żeby z tym żyć. Gdzieś czytałam że takie energie (osoby, dusze ) żywią się energią która pochodzi ze strachu. Ostatnio z resztą dużo czytam z powodu moich problemów. Spróbuj to zignorować. Oczywiście jak się da. U mnie niestety mimo prób zignorowanie i modlitwy itp. to i tak powróciło i nie wiem co mam robić do kościoła mogłabym pójść ale do kogo jak powiem że mam inkuba to pomyślą że zwariowałam albo że mam za dużo stresu w życiu. Jak pójdę do psychologa to na tym samym się skończy. A ja wiem że to nie moja psychika, urojenia albo wyobraźnia. Miałam w życiu wiele snów, snów horrorów i snów erotycznych też parę ale nie wiele. Żaden z nich nie był jak te które mam od roku.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości