27-10-2013, 15:26
O tym prawie obejrzałam film na youtube, dużo też dowiedziałam się od mojego ezoterycznego "guru". Staram się o nim nie zapominać i mieć na uwadze, że działa także w tych sferach, w których byśmy nie chcieli. I że nie ma ono poczucia humoru. To jak w tym powiedzeniu "UWażaj o czym marzysz, bo może się spełnić." Prosta prawda, a jaka oczywista. Prawa przyciągania doświadczyłam w takich kwestiach, jak finanse, praca, związek na dzień dzisiejszy mogę powiedzieć, że przyciągnęłam sobie wiele rzeczy z tych, które chciałam. Ale też było sporo tych, których nie chciałam. Np. mając może 5 lat wymyśliłam sobie, że chciałabym nosić okulary i może rok później już miałam swoje pierwsze. Dziś oczywiście bym tego nie chciała. Mając lat ponad 20, zdając po raz n-ty egzamin na prawo jazdy, czekałam w poczekalni. W pewnym momencie weszła do niej po skończonym egzaminie uradowana dziewczyna, niosąc świstek papieru i krzycząc zdałam! Wyobraziłam sobie, że za chwilę ja tak wejdę, uradowana, w poczuciu triumfu, wiecie, taka 6 buław hihihi no i tak było, godzinę póżniej robiłam to samo co ona. Gdzie poprzednio nawet ani razu z placu mi się nie udało wyjechać, hehe dużo tego