12-11-2013, 13:40
Zaczałe od tego że widzi wyjazd za granicę na stałe ale w Europie i że do marca 2014 znajdę się już tam, i rzeczywiscie mam kupione bilety na koniec lutego a nawet o to nie pytałam, i mialam te bilety kupione przed wizytą u niej. także mialam zdziwko, Ona z dużą dokladnością mowila o tej ciąży bliźniaczej ze to bedzie parka, ze ciąża bedzie bardzo trudna, ze bede miala w domu schody, aktualnie mieszkam w bloku ale w Angli bedziemy wynajmować dom wlasnie ze schodanmi, i ze jak bliźniaki beda mialy 1,5 roku otworze wlasny biznes mówiła bardzo bardzo szczegółowo. na przeszlosćć też odpowiadala trafnie, dlatego jestem zaskoczona tą ciążą bliźniaczą i nie wiem co myśleć
jeśli chodzi o ciąże i wszystko to ja na początku nie zadawałam żadnych pytań ona sama mówiła, a potem ja dopytywałam, sama powiedziała dokładnie ze do bedzie październik, ze miesiac wcześniej weźmiemy ślub, spytałam też o moja mame bo aktualnie zajmuje się starą matką i ona odpowiedziała mi że sprawa rozwiąże się do 12 miesiecy czyli co zasugerowala mi śmierć babci?
mi bardzirj chodzi o to jak duza sprawdzalnosc jest dobrze postawionego tarota
najgorsze jest to ze przeowiedziala mi tak dobrą przyszłość ze chcialabym żeby tak było. i teraz moje obawy są przed ogromnym rozczarowanie,
jeśli chodzi o ciąże i wszystko to ja na początku nie zadawałam żadnych pytań ona sama mówiła, a potem ja dopytywałam, sama powiedziała dokładnie ze do bedzie październik, ze miesiac wcześniej weźmiemy ślub, spytałam też o moja mame bo aktualnie zajmuje się starą matką i ona odpowiedziała mi że sprawa rozwiąże się do 12 miesiecy czyli co zasugerowala mi śmierć babci?
mi bardzirj chodzi o to jak duza sprawdzalnosc jest dobrze postawionego tarota
najgorsze jest to ze przeowiedziala mi tak dobrą przyszłość ze chcialabym żeby tak było. i teraz moje obawy są przed ogromnym rozczarowanie,