Portret i powtarzający się w karmie Diabeł

Mysle, ze ten diabel w rozkladzie wskazuje na wyimaginowane ograniczenia, ktore sama na siebie nalozylas. Na to wskazuje slonce w podswiadomosci, kaplan i kaplanka na pozycjach swiadomosc i nadswiadomosc oraz diabel okreslajacy twoja misje. Jest tutaj widoczny konflikt wewnetrzny pomiedzy twoimi pragnieniami, a tym w jaki sposob je realizujesz lub bardziej mozliwe stlumiasz w zarodku. Slonce vs Kaplanka/Kaplanka to dla mnie natura vs kultura. Pierwotne emocje i pragnienia, ktore w jakims stopniu zostaly przez ciebie odrzucone na rzecz bardziej "oszlifowanej" natury. Diabel na pozycji misja mowi o tym, by czasami wrocic do swojego prawdziwego ja, zdac sobie sprawe z wlasnych potrzeb i wyzwolic sie z wyimaginowanych wiezow, np. perfekcjonizmu etc.
Kaplanka i kaplan mowia oczywiscie tez o tym, ze jestes osoba uduchowiona, kierujaca sie w zycia pewnymi wartosciami moralnymi, ale wisielec (no chyba ze symbolizuje karme...rozklad troche chaotyczny) symbolizujacy twoje wnetrze moze mowic o twojej niekonwencjonalnosci, alternatywnym spojrzeniu na wiele spraw, co wlasnie koreluje z kaplanem, a kochankowie podkreslaja ta dwoistosc. Mysle, ze wieza wskazuje na to, ze powinnas calkowicie zmienic pewne wzorce myslowe, ale nigdy nie przekraczajac pewnych barier, o tym mowi sprawiedliwosc. Moze tez pracujesz w jakies dziedzinie zwiazanej ze sprawiedliwoscia.......

Twoje byle wcielenie: bylas osoba dosc ambiwaletna (rydwan), moze nie panujaca nad soba, ze slabym kregoslupem moralnym etc., ktora najprawdopodobniej nie za bardzo przerobila lekcje ze sprawiedliwosci Cwaniak
Jezeli wisielec i kochankowie dotycza twojego dawnego wcielenia - hmm chyba nie zylas zbytnio w zgodzie ze sama soba.

Kolo fortuny mowi wedlug mnie o tym, ze w tym wcieleniu masz szanse cos zmienic. Uda ci sie, ale dopiero w pozniejszym wieku (swiat), smierc na pozycji dziecinstwo symbolizuje zamkniecie pewnego etapu w zyciu, bez mozliwosci powrotu. Takze standard dla pelnoletniej osoby Oczko
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości