21-11-2013, 23:52
Seweryn1974 napisał(a):ale właśnie o to pytam: jak ma się owa intensywność myśli do realizacji celu? Czyli wygrywa ten, kto intensywniej myśli?nie dokładnie o to pytasz zapomniałeś o tym
Seweryn1974 napisał(a):ze zdarzeniami zewnętrznymi i intencjami innych ludzi.Mamy np . cel
i zaczynasz intensywnie Myślic no i ogólnie na tym się kończy
1 punkt to kara przez np. boga tak jak my dajemy dziecku zakaz . wiec i my dostajemy za coś złego kare i mowy nie ma tu o tym samochodzie .To tak jak z cukierkiem nie dasz dziecku jak ma kare
i ogólnie jak ktoś nam dowali zewnątrz złą energią to modlitwa i udobruchanie nie pomorzy mamy dno . i tu na pomoc przychodzi prawidłowa praca nad mózgiem i wmawiania jemu ale to tez trzeba umieć jak mamy dno a wmówisz ze masz owe auto i szczęście to pewnego dnia obudzi się z zapytanie gdzie ja zaparkowałem swoje porsche i by go miałeś tylko po minucie przypominasz ze masz 1 zł to są , myśli stałe , gramy w lotto i mówimy ze wygramy ale kolega pyta co robimy jutro my odpowiadamy idziemy do pracy a prawe wygrałeś
Jak by nie zakorzenione przekonanie ze mamy pecha ale większość mówi nie ja tak nie myślę
i sami z siebie mówią skont ten pan xxxx ma tyle kasy bogatemu i byk .......
Wiec dużo rzeczy nam psuje pozytywnie myślenie i to są ukryte rzeczy schowanie nie zauważamy ich sile ma pusty portfel i za co kupisz chleb, lub złe zdrowie ból głowy .
to ma moc większą