04-03-2014, 19:33
Ja pisze ogólnie , ja nie materializuje swoich myśli ze 2 plus 2 to jest 4 , ja uznaje Boga ale potwierdzie na 100 % jak odzyskam pełną świadomość swojego ja , Używam cały czas ZEN i to ich (nie wiem) , lubię mieć teorie ale mam do nej dystans , inne teorie moje są nudne i nie ciekawe dla mnie np. czepia się grzechu ja napisałem to ------>
to jest tylko moja taka myśl jaka nie musi być prawdą , ona jest luźna ja nie mam zamiaru mówić ze ktoś grzeszny .
Inna moja teoria ze my tu z własnego wyboru i ze my są fajnie ale ona nudna jest nic się nie dzieje w nej
Ja tez nie zaprzeczam ze są wymiary , a fizykę kwantowa uważam za ok , ja pisze moje przemyślenia i mam ich parę na jakiś temat , nie stosuje metody ze ja wiem . Za bardzo to bierzesz dosłownie , to można uznać za pytania lub obmyślenie czy dana sytuacja może tak wyglądać.
Pisze o mózgu ale to fizyka kwantowa mi pokazała , zainteresowała i ona używa,opera się na mózgu i pokazuje inny świat .
Nad temat wymiarów mam pytanie :
czy jest tam czas nie chodzi mi o odczuwalny , tylko czas ?
dla czego chcą mieć 4 i 5 wymiar tu na ziemie ?
Mystic napisał(a):ja wiem ze każdy tu czysty.
to jest tylko moja taka myśl jaka nie musi być prawdą , ona jest luźna ja nie mam zamiaru mówić ze ktoś grzeszny .
Inna moja teoria ze my tu z własnego wyboru i ze my są fajnie ale ona nudna jest nic się nie dzieje w nej
Ja tez nie zaprzeczam ze są wymiary , a fizykę kwantowa uważam za ok , ja pisze moje przemyślenia i mam ich parę na jakiś temat , nie stosuje metody ze ja wiem . Za bardzo to bierzesz dosłownie , to można uznać za pytania lub obmyślenie czy dana sytuacja może tak wyglądać.
Pisze o mózgu ale to fizyka kwantowa mi pokazała , zainteresowała i ona używa,opera się na mózgu i pokazuje inny świat .
Nad temat wymiarów mam pytanie :
czy jest tam czas nie chodzi mi o odczuwalny , tylko czas ?
dla czego chcą mieć 4 i 5 wymiar tu na ziemie ?