roxen1990

Roxen jezeli chodzi o twoja karme to tak jak nizej:
Kim bylas IV Cesarz -
Postac Cesarza sugeruje,ze bylas mezczyzna ale ja nie jestem tak calkiem pewna poniewaz pozostale karty na to nie wskazuja
dokladnie.Jedno jest pewne,ze mialas wladze,nie wiem czy duza czy mala ale ja mialas.Moglas ja wykorzystywac
w dobrym jaki i w zlym celu(tak jak to z wladza bywa).Moglas np.naduzywac swojej wladzy,zle podszepty,ludzie bali sie ciebie...itd.
Co robilas - XVIII Ksiezyc
podejzewam,ze moglas zajmowac sie magia-wrozka,mag(to tez wladza).Moglas byc jasnowidzem,wizjonerka.
Nie pracowalas ciezko,pieniazki mialas na tyle aby starczylo ale sama nie wiedzialas skad sie pojawiaja.
Obdazona wielka intuicja i wyobraznia zamykalas sie w swoim swiecie.Zylas raczej na uboczu,nie bardzo umialas ocenic
zamiary ludzi(czy byly dobre czy zle) i to spowodowalo bledy w twoim postepowaniu.
Lekcja jaka powinnas wyniesc - XIV Umiarkowanie
Mialas nauczyc sie wewnetrznego spokoju i skupienia aby nie rozpraszac sie na drobne sprawy.Dlatego tez twoje
dni byly bardzo podobne do siebie.Mialas isc wytyczona sciezka,nie szastac pieniozkami a z tego co mialas gospodarzyc
dobrze i z umiarem.
Jak odrobic karme - XI Sila
Powinnas zrozumiec,ze "umysl ponad materie" - to znaczy,ze jezeli posiadasz inteligencje i rozsadek to jestes w stanie
pokonac problemy fizyczne i materialne.
Nadszedl czas na glosne nazwanie swoich slabosci - walka z nimi i pokonanie ich.Nie wolno ci tej energi wkladac w
ucieczke przed walka a raczej odwrotnie wtedy mozesz osiagnac wszystko czego pragniesz.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości