31-01-2014, 21:44
Dziękuje bardzo za ten obszerny post. Bardzo ciekawy jest dla mnie fakt, ze mój 4 domowy Saturn niejako wypchnął mnie za granicę. Dotychczas sądziłam, ze raczej silnie obsadzony 4 dom nie pozwoli na ruszenie się gdzieś dalej.. A Saturn będzie raczej ograniczał i trzymał w ryzach.
Mam jeszcze kilka pytań, jeśli można
zmiana osi mc-ic na pewno jest dla mnie korzystniejsza ale zastanawia mnie ic w lwie. Czy to oznacza ze długo w jednym miejscu nie zagrzeje? Czy raczej taka interpretacja dot horoskopu natalnego.
Jak się ma do tego Mars w czwartym domu. Dodatkowo wenus wskoczyła do 6 domu z piątego gdzie, jak sądzę, lepiej się czuła.
Poza tym nigdy nie sadziłam, że jestem bardziej rybia niż skorpionia a właściwie postrzegałam się jako skorpioni strzelec (29 st skorpionia)
.
W pierwszym poście napisałeś, że możliwość na ew karierę widać w natalnym horoskopie. Czy u mnie jest to do odczytania? Mc w wodniku, przy silnie, jak sadzę u mnie, posadzonym i aspektowanym uranie może pomóc ale jeśli predyspozycji nie ma, to nic nie da rady. Dla mnie samej wyjazd był zaskoczeniem ale okazało się że jestem w stanie dość szybko odnaleźć się w nowej rzeczywistości. Póki co postrzegam mój wyjazd na plus, chociaż nie ukrywam, że czasem jest ciężko..
I jeszcze jeden aspekt mnie zainteresował (nie wiem, czy to już nie za dużo
. Zauważyłam, ze Twój program astrologiczny pokazał mój punkt vertex i arabski. Program Urania niestety nie pokazuje. Nie wiem na ile to ma wpływ na moją dotychczasową sytuację ale vertex jest w koniunkcji z uranem (znów) więc mogę sądzić że jakiś wpływ jest. Ten mój uran mam wrażenie, ma ogromny wpływ na mój natal (przy okazji - to spadek po mamie lunarnym wodniku).
Mam jeszcze kilka pytań, jeśli można

Jak się ma do tego Mars w czwartym domu. Dodatkowo wenus wskoczyła do 6 domu z piątego gdzie, jak sądzę, lepiej się czuła.
Poza tym nigdy nie sadziłam, że jestem bardziej rybia niż skorpionia a właściwie postrzegałam się jako skorpioni strzelec (29 st skorpionia)

W pierwszym poście napisałeś, że możliwość na ew karierę widać w natalnym horoskopie. Czy u mnie jest to do odczytania? Mc w wodniku, przy silnie, jak sadzę u mnie, posadzonym i aspektowanym uranie może pomóc ale jeśli predyspozycji nie ma, to nic nie da rady. Dla mnie samej wyjazd był zaskoczeniem ale okazało się że jestem w stanie dość szybko odnaleźć się w nowej rzeczywistości. Póki co postrzegam mój wyjazd na plus, chociaż nie ukrywam, że czasem jest ciężko..
I jeszcze jeden aspekt mnie zainteresował (nie wiem, czy to już nie za dużo