Konsekwencje rzucenia uroku miłosnego na zajętego mężczyznę?

Na wstępie chciałam napisać, że dzięki Wam zmieniłam decyzję i dam temu mężczyźnie spokój. Nie będę ingerować w coś czego nie znam i nie rozumiem niemniej jednak ostatnio zaczęłam się zastanawiać nad zachowaniem osoby na której urok został rzucony. Przyznam, że czytałam przerażające rzeczy, że ktoś kogoś prześladował a potem zabił... wszystko pod wpływem uroku. Ale nie w tym rzecz. Moi Drodzy, czy najbliższe otoczenie osoby na której ciąży urok zauważa, że to nie jest normalne? Że to nie jest zwykły romans? Są w stanie się tego domyśleć? Magia z jednej strony fascynuje a z drugiej przeraża. Nie chcę się w tym paprać ale jestem po prostu ciekawa co otoczenie takiej osoby myśli. Miał może ktoś taki przypadek? Przecież taka osoba jest w amoku.. zachowuje się normalnie ale tylko w sprawach miłosnych jest jakaś "inna" ? Jak zauważyć, że ktoś jest pod wpływem uroku? Jak zauważyć, że ktoś na nas rzucił urok?

właśnie to mnie intrygowało. W opisanej przez Ciebie sytuacji wygląda na to, że wszyscy wiedzieli ( czy też domyślali się ), że mężczyzna jest pod wpływem jakiegoś uroku/amoku a mimo to nie reagowali...
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości