Energia z kosmosu

Te dwa pierwsze doświadczenia były bardzo dziwne... Tak jakbym była duchem... Normalnie z kimś rozmawiałam za chwile się okazuje że jestem w pokoju i nikogo nie ma... Zaraz znów coś się dzieje, też z pieniędzmi, chcę zobaczyc ile mam ale patrze na rękę i nic nie ma... Wystraszyłam sie mowie co sie dzieje przeciez nie spie... Juz zaczynałam podejrzewać że mam schizofrenie... albo że umarłam i przenosze sie w te miejsca myślami... Czułam się lekko więc sprawdziłam czy moje ciało jest w stanie sie poruszyc i czy wogóle zyję... Różne takie doswiadczenia miałam no ale to wczorajsze było chyba najdziwniejsze...

A co znaczy to że otwarł się drzwi...? Do czego? Czy to oznacza jakieś zmiany czy coś? Dziekuje za pomoc Kwiatek

Wracając do tego układu gwiazd. Na samej górze(tam gdzie na rys. jest Denab) była bardzo jasna gwiazda (wyczytałam że najjaśniej w tym trójkącie świeci Wega)
Czyli Denab byłaby na dole po lewej stronie a Altair na dole po prawej. to ma jakies znaczenie?
Te gwiady wyglądały tak jakby ta po środku trzymała na niewidzialnej nitce te 2 pozostałe... Czuło sie takie dziwne przyciąganie tych 3 gwiazd do siebie
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości