03-03-2014, 13:11
Seweryn1974 napisał(a):Mystic: Nie tylko , żeby mnie poskromić musieli mnie całego lub wszystko we mnie zlikwidowaćpisze musieli , a ty myślisz ze świat należny do ciebie i tylko śmierć nie opanowałeś ?
Czyli już jesteś poskromiony.
Seweryn1974 napisał(a):Generalnie ja uważam, w przeciwieństwie do ciebie, że nie można wszystkiego zrzucić na jabłko w raju. i
taki wniosek , kiedy , gdzie
To było dawno temu i to Ewka My teraz tu, jakby nie jabłko to nie wiem co by było
Zasadniczo projekt jabłko sprowadza się do ukazania ze człowiek jest zły , słaby , musi się zmienić .
bo nie można go wpuścić do tych ogrodów bo wszystko zjemy :obscene-drinkingbuddies: i rozwalimy , sprzedamy .
Rajski ogród po 10 latach był by o podatkowany, wykarczowany a Bóg uznany za
Problem Boga wygląda tak ,
Po każe to na królikach . nie pamiętam czy pisałem .
Króliki podstępem dali wilkowi jabłko i wilk zgłupiał , króliki go ucałowali i zrobili maskotkie
ale ze zaczęło brakować jabłuszek króliki na sile próbowali wilku powiedzie ze trzeba kochać ich i świat jest miły no i to tyle pewnego dnia zabrakło jabłek iiiii chyba rozumiesz co się stało :scared-eek: :scared-eek: :bow-blue: :bow-yellow: :angry-devil: :angry-tappingfoot: :violence-torch: :violence-hammer: :violence-rapidfire: :violence-blades:
no mniej wecej taki jest problem tam na górze , ta reszta powoduje ze się gubisz tu
i łazisz po tych światach a czym dalej tym trudnej o powrotną drogę do prawdy :lezka:
ogólnie nikt cie tu nie trzyma wyjście jest tam prosto .
Jak król lew zapytał królików co jest z wilkiem króliki mówią ze u nas nie ma jabłuszek to wilk w myślach połaź za daleko my go nie trzymamy on jest wolny a ze złapał 5 astral no cóż my poradzimy na to .
a zresztą to jest kwantowa fizyka w stylu bajki .