03-03-2014, 23:07
Seweryn1974 napisał(a):Nie zauważyłeś, że obojętnie o czym się rozmawia: podświadomość, przyciąganie, duchowość, zawsze biblia, grzech, jabłko, ograniczenia itd...a nie za uwarzyłeś tytułu tematu ? rozmawiamy my w 2 tematach o podobnej tematyce .
Wiesz, ja to znam z doświadczenia: uważaj, na kogoś, kto podkreśla jaki to on jest rozwinięty duchowo - bo to są zazwyczaj najbardziej podstępne typy..
Odnośnie teorii, czytałeś o 5 wymierze, wiesz co to wspólnego z efektem kwantowym?
Ogólnie trzymam się lub próbuje tematu wątku wiec sorka ze cie to wkurza
Na razie przybywam w tematach podświadomość i duchowość ,wiara wiec niemej mi za złe ze o tym pisze i ze tylko to słyszysz
z tymi wymiarami i teoriami może był by potrzebny inny wątek , bo na-pewno mało kto wie ze tu o tym piszemy
np. watek o fizyki kwantowej .
dla czego cały czas myślisz ze jabłko z ogrodu , zamen go w moich postach na słowo np. przedmiot -. np miałem mieć w 2012 jak pomyśle w ręce jakiś przedmiot to mowa o 4 wymiarze lub pytanie dla czego nie mam ? jak ktoś mnie bajeruje ze zaraz wchodzimy w 4 wymiar minęło 2 lata , a nie mam a myślę cały czas