06-03-2014, 22:00
Sephinroth napisał(a):Witaj.
aimichal napisał(a):Nie wiem dlaczego jesteś pełny obaw. Narzędziem jest wiedza, przeznaczona dla wyjątkowej Osoby, której szukam. Jeżeli pytasz co my tam uprawiamy. Głównie rośliny. Zbieramy je, umagiczniam i wykorzystujemy w celu dostępu do Mocy. Nic nadzwyczajnego ale cudownego.
Chyba za pomocą różdżki![]()
I tłumaczenie magicznych słów "po mugolsku". Czy Twoje stowarzyszenie to fanklub J.K. Rowling na innym poziomie?![]()
Jeżeli czujesz, że to Ciebie szukam napisz mi to. Nie mam zamiaru wciągać kogo kolwiek do swojej grupy, jeżeli o to Ci chodzi. Chcę porozmawiać z kimś kto ma doświadczenie. Mój rozmówca musi mnie rozumieć.
aimichal napisał(a):Ignorancja jest słabą tarczą.
Masz jakieś pytania, możesz je zadać. Nie rozumiesz, widocznie nie jest Ci to pisane. Bóg przy Tobie przyjacielu.
Ja mam pytanie. Czy lubisz Nietzchego?![]()
Lubię.
Nitzche nie żyje.
aimichal napisał(a):Guru, to dobre. mam jednego Guru. Boga.
Masz jakieś pytania na temat Boga? Chętnie podzielić się refleksją na temat Boga.
Czyżby ktoś tu pozjadał wszystkie rozumy? Chętnie porozmawiam, lub zapoznam się z Twoim punktem widzenia. Doprecyzuj tylko, na temat którego bóstwa masz tak rozległą wiedzę.
Jest jeden Bóg.
aimichal napisał(a):To tarot wskazał mi kierunek moich poszukiwań i skierował moją uwagę na internet.
Może nie chodziło o to forum
Być może, karty natomiast mówią co innego.