partnerski portret

Mama_Muminka napisał(a):(1) pocz.związku = VI+ II = VIII SPRAWIEDLIWOŚĆ-----------------(2) rozwój zw. IV+iV = VIII SPRAWIEDLIWOŚĆ ---------------------------(3) etap końcowy XIX+XX = 39-22= XVII GWIAZDA

---(4) trudnosci i zaburz X+VI =XVI WIEŻA ----(5) wspolne plany i dążenia I+II = III CESARZOWA---(7) po co ludzie sie spotkali VII+IV=XI MOC

-------------------------------------------------------(6) jak zwi. bedzie sie rozwijał XI+ VIII = XIX SŁOŃCE

-------------------------------------------------------(8) jak to zadanie wypełnic XV + XII = 27-22= V PAPIEŻ

DZIEKUJE Uśmiech Kwiatek Buziak
zmieniłam pozycje MOC <> SPRAWIEDLIWOŚĆ
tylko teraz nie wiem jak to sie ma do pozycji 1 i 2 .... co mówi autorka o tej pozycji ?
co do WIEZY czy ona moze mowic o wielu rozstanaich bo tak było w przeszłosci (chyba z 6!!!)
Jestem na utrzymaniu mezczyzny wiec wyszłoby ze to ja z wyrachowania ale tak nie jest - to moja milosc na którą czekałam bardzo długo , co to moze byc ???? Myśli
Chyba, ze on z wyrachowania ale on jest zamożny wiec to tez odpada jakby. Szok Rotfl Jesli rozbic WIEZE na czesci , z których powstała to owszem kolo fortuny i kochankowie idelanie pasuje do wzlotów i upadów to byl chleb powszedni
Koło fortuny jest z mojego portretu z jego jest karta kochankowie ... Stres to ja jestem wyrachowana ? bo po mojej stronie koło,tak to mozna odczytac?
Kocham Go bardzo i nie kalkulowałam , to było takie bum jak grom z jasnego nieba, nie miałam pojecia co ma i czym dysponuje, poświeciłam dla Niego kariere i stanowisko gdyz nie było innej mozliwosci aby byc razem.

A mozesz cos napisac na temat innych tutaj pozycji?
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości