08-04-2011, 20:03
rudalila napisał(a):Faaaajne...kurde, chyba je sobie kupie.kup Law of attraction,tam przynajmniej ładna grafika jest
rudalila napisał(a):Faaaajne...kurde, chyba je sobie kupie.kup Law of attraction,tam przynajmniej ładna grafika jest
tarot.marsylski napisał(a):Tarotku jak dostaniesz już tą talię ,mógłbyś wrzucić ją na Chomika, chętnie bym ją całą obejrzała przed zakupemrudalila napisał(a):Faaaajne...kurde, chyba je sobie kupie.kup Law of attraction,tam przynajmniej ładna grafika jest
FairyWitch napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=rkPjLx3CoIE :dance3: :mrgreen: talia Wheel of the year... przepiękna!
rudalila napisał(a):A ja mam " Mistyczny Kipper". Sliczne.ja go sobie drukuję jak ci się z nim pracuję Lila
Iwona napisał(a):wczoraj zamówiłam Law of attraction a dziś w paczce otrzymałam Wheel of the year. Niesamowita pomyłka- jakby te karty same mnie wybrałyNajciekawsze jest to, że te karty miały przyjść do mnie 8-) , zamówiłam tę talię jakiś miesiąc temu na Amazon, razem z Wildwood Tarot. W związku z tym, że w Polsce już jest, a na tę z Amazon musiałabym czekać do lipca, anulowałam zamówienie i zamówiłam ją w osiem. Dzisiaj otrzymałam "Law of attraction" drugi raz , a moje "Wheel..." ...jest u Iwonki. Cieszę się Iwonko, że była to dla Ciebie miła niespodzianka