Witaj Zbyszku
Rama 2021
Pytania:
Praca Nie zostałem zaproszony nawet na jedną rozmowę. Co może być problemem?
8 buław dołożenie As mieczy - Nie jesteś widoczny, Twoje CV ginie w kupie innych, takich CV jest na pęczki i nikt ich nie czyta. Trzeba chyba zwyczajnie ubrać buty i zacząć chodzić na rozmowy, jeśli masz wysokie kwalifikacje, to bez problemu wejdziesz do gabinetu prezesa i zaprezentujesz się osobiście. Teraz papier wszystko przyjmie i dlatego takich orłów jak Ty jest wielu.
Czy ta sytuacja w tym roku ulegnie zmianie?
XI Sprawiedliwość - Nie, w 2021 raczej nic się nie zmieni, pokazuje się że teraz jest wyrównanie energetyczne u Ciebie i taki nastał czas, trochę trudniejszy, trzeba zacisnąć zęby.
Oszczędności zainwestowałem na giełdzie. Czy to dobra inwestycja i przyniesie w ciągu 2 lat oczekiwany przeze mnie zysk?
10 monet - Tak, to dobra inwestycja, bardzo możliwe że zysk jaki osiągniesz będzie maksymalny.
Jak sprzedaję pakiet to niedługo po sprzedaży akcje zaczynają rosnąć, jak kupuję bo mają rosnąć to zaczynają spadać...Dlaczego tak? Czemu ma służyć taka lekcja?
Królowa Kielichów - Za miękki jesteś, poddajesz się emocjom za szybko, na giełdzie trzeba mnie łeb ze stali, trzeźwo, liczbowo myśleć i nie bać się. Trzeba nauczyć się jak odciąć emocji i przewidywać cykliczność, giełda to "koło", geometria w ciągłym ruchu, hossa i bessa, trzeba to opanować.
Od ponad roku staram się sprzedać mieszkanie Czy w ciągu najbliższych 3 miesięcy znajdę klienta?
5 Mieczy - Prawdopodobnie nie, masz jawnego wroga, komuś zależy żebyś tego mieszkania nie sprzedał. Trzeba sobie zweryfikować najbliższe otoczenie, bo wygląda że ktoś tą sprzedaż blokuje.
Czy w 2021 mojemu zdrowiu nic nie zagraża?
7 Monet- Nie nic nie zagraża, bardzo ładnie mi sie Pan pokazał, krzepko
i zdrowo. Widzę zadowolonego z życia człowieka, Tutaj wszystko w porządku.
To będzie bardzo dobry rok dla Pana.
Wszystkiego dobrego
Hazar