Ćwiczenie - Odpowiedź z jednej karty

Doniczka?
Odpowiedz

Nie... Ale... BARDZO BLISKO!!!
Odpowiedz

Kupiłaś cytrusy?
Odpowiedz

Taaaak! Bingo!

Nie planowałam tego, zamierzałam coś dokupić dopiero za miesiąc, żeby od razu przesadzić i przyciąć, ale.... no przecież nie mogłam nie kupić, bo była mega okazja!  Oczko
Moją kolekcję wzbogacił limequat, 110 cm. Ma sporo owoców. Jeszcze zimuje, ale za jakieś 3 tygodnie zaczynam sezon, jeśli temperatura pozwoli Oczko

Zadajesz!  Kwiatek
Odpowiedz

Super Uśmiech
Jakie im zapewniasz warunki? Masz okno od południa? 

Kto do mnie wczoraj napisał z pytaniem co u mnie słychać? Od jakiegoś czasu nie mieliśmy kontaktu.
Odpowiedz

nastek 96 - Król Monet

Po karcie sądzę ,ze to mężczyzna moze twój były kolega ,znajomy ,ktoś starszy ,osoba konkretna.

Czy będe zadowolona z orbitreka ,który zamówił mi Andrzej ?
Odpowiedz

Dagmara. To są zagadki. Pytanie zadaje osoba, która zgadnie.
Odpowiedz

Dagmara - tak jak napisał Nastek, teraz zgadujemy odpowiedź na jego zagadkę. Uśmiech

Nastek, napisz w takim razie czy Dagmara zgadła, może była blisko, czy coś się zgadza w jej odpowiedzi?
Odpowiedz

Jest to osoba, którą znam.
Odpowiedz

Hej,

Ja mam krolowa denarow - mysle, ze to moze byc kolezanka ze szkoly/ studiow lub z pracy. Krolowa denarow kojarzy mi sie z dawaniem czy to prezentow czy pomaganiem finansowym. To byl ktos kiedys bliski...ty jej pomagales lub ona tobie.
Odpowiedz

Tak, tarot 55557 - zgadłaś Uśmiech

Koleżanka ze studiów, która kiedyś była mi bliska. 
Owszem pomagaliśmy sobie, ale nie finansowo: pożyczanie notatek, udostępnianie różnych prac...
Odpowiedz

Wow super Uśmiech No wlasnie najbardziej mi sie studia kojarzyly Uśmiech Ale tak krolowa monet to korzysci... czy ty masz od niej lub ona od Ciebie, tak jak mowisz jakies materialne korzysci ale niekoniecznie pieniadze Uśmiech

Moja zagadka Uśmiech

Co kupilam bliskiej mi mlodej kobiecie z rodziny na urodziny, ktore miala wczoraj?
Odpowiedz

(24-02-2022, 09:46)tarot55557 napisał(a):  Wow super Uśmiech No wlasnie najbardziej mi sie studia kojarzyly Uśmiech Ale tak krolowa monet to korzysci... czy ty masz od niej lub ona od Ciebie, tak jak mowisz jakies materialne korzysci ale niekoniecznie pieniadze Uśmiech

Moja zagadka Uśmiech

Co kupilam bliskiej mi mlodej kobiecie z rodziny na urodziny, ktore miala wczoraj?

4 Buław- na mojej karcie widać cieszące sie ,tańczące kobiety ...może kupiłaś jakąś apaszkę,coś osobistego ,coś z ubrań.
Odpowiedz

Hej Uśmiech
Tak brawo, dokładnie. Kupiłam jej ubrania : bluzę i sukienkę Uśmiech

Zadajesz kolejne Uśmiech
Odpowiedz

Wow ! dziekuje Uśmiech 

Do czego mam sentyment ? (jak to kobieta)
Odpowiedz

Mag - do wygadanych, szarmanckich mężczyzn. Może też do pomadek do ust? Mój Mag ma też narzucony płaszcz, więc może płaszcze, futra?
Odpowiedz

Nie
Odpowiedz

Do polityków, albo mężczyzn liderów. 
Możesz też mieć sentyment do jakiś starych poradników.
Odpowiedz

Do czego mam sentyment ? (jak to kobieta)- 2 Puchary

Do dobrych perfum lub często wspominasz spotkanie z kimś.
Odpowiedz

7 mieczy
Pokazuje mi się coś w kolorze żółtym, złotym, jaśniejące... zapewne okrągłe...
Słońce, zachody słońca... może nad jeziorem?...
Kojarzy mi się z czasami studenckimi...
Odpowiedz

Nie ,chodzi o przedmiot/rzecz.....najbliżej jest LeCaro. Buźki
Odpowiedz

Do filiżanki, pierścionka, obrączki, wisiorka...?
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości