Trudnia relacja i magia

zarospaczona1 jak chłopak zobaczy że się zmienilas to sam do Ciebie wróci. A takie zachowanie jak teraz może odebrać za natrętne. Jeżeli jesteście sobie przeznaczeni to i tak będziecie ze sobą Uśmiech czasami życie stawia nas przed wydawać by sie mogło okrutnymi sytuacjami. Ale to tylko dlatego żeby naprowadzic nas na właściwą drogę.

A moja rada jako kobieta: nie walcz o faceta. Szanuj siebie bo nikt innego tego za Ciebie nie zrobi.
Odpowiedz

Usidlanie cudzej woli czarami nie uważam za dobre, lepiej pracować nad sposobami niemagicznego rozwiązywania swoich problemów.
Odpowiedz

Przeczytaj sobie temat postu pod ktorym sie wypowiadasz I zadaj sobie pytanie czy rozumiesz temat Uśmiech Bo grono dziewczyn ktore tu zajrza takie wiadomosci beda wkurzac delikatnie mowiac ze szkoda czasu na czytanie tego xd Niech kazdy robi co uwaza a radzi to swoim bliskim xd Oczko Jedni czaruja, drudzy siedza u psychologa inni popelniaja samobojstwo czy cos innego, takie zycie xd

Dobra pogadalismy sobie .... Jesli nikt sie tu nie zna albo tak strasznie pilnuje by nie sprzedac swojej wiedzy to to forum nie ma sensu xd Ja swoje doswiadczenia napisalam I czekam ze ktos rownie zaangazowany napisze lub sie podzieli xd
Odpowiedz

Może lepiej przeczytaj temat i się zastanów "Czy jestem na tyle dojrzała, żeby to robić?"
Bo potem masa głupiutkich dziewczynek żałuje, że magia usidlała czyjąś wolę i nie umie tego odkręcić, bo się już odwidziało.
Skoro ludzie znający się na rzeczy coś mówią to mają ku temu powód.
Odpowiedz

Słuchaj Zafiny i innych wróżek czy wróżów z czarami nie ma żartów. Co będzie jak ci się odwizi nie będziesz go już chciała bo ci się, że tak powiem znudzi. Będzie on do ciebie przyklejony powiedzmy jak mucha do lepu za pomocą twych czarów i co. Nie chcę źle mówić, ani straszyć ale to się może skończyć tragicznie dla ciebie.
Odpowiedz

Jak bym nie byla pewna to bym nie robila,  za duzo poswiecilam I zaryzykowalam dla tej znajomosci, ja bym za niego wyszla chodzby dzis bez mrugniecia okiem :/ Dziekuje za wrozbe naprawde jestem wdzieczna. Tylko to troche glupie gdy ja kocham, widzialam go dzis widac ze kocha a nie mozna prosto dosc do porozumienia, oczyswiste ze ja bym chciala po ludzku sie dogadac I nie bawic w takie rzeczy xd Przepraszam tych co urazilam poprostu chcialam skupic sie ma watku z ludzmi co tez to przezywaja by nie czuc sie osamotniona xd
Odpowiedz

zrospaczona1 napisał(a):Jak bym nie byla pewna to bym nie robila,  za duzo poswiecilam I zaryzykowalam dla tej znajomosci, ja bym za niego wyszla chodzby dzis bez mrugniecia okiem :/ Dziekuje za wrozbe naprawde jestem wdzieczna. Tylko to troche glupie gdy ja kocham, widzialam go dzis widac ze kocha a nie mozna prosto dosc do porozumienia, oczyswiste ze ja bym chciala po ludzku sie dogadac I nie bawic w takie rzeczy xd Przepraszam tych co urazilam poprostu chcialam skupic sie ma watku z ludzmi co tez to przezywaja by nie czuc sie osamotniona xd

Niczego nie możesz być pewna. Piszesz, że byś nie zrobiła czegoś, gdybyś nie była pewna... A jesteś pewna jak się pisze "zrozpaczona"??? Taki sobie nick nadałaś i zrobiłaś baboła jak się patrzy.  Przecież jesteś pewna tego, co robisz. Tego, co piszesz też jesteś pewna> Świetna prezentacja. Zachęca do pomocy.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości