24-10-2012, 18:00
Nysza to witaj w klubie, bo ja również jeśli o runy chodzi jestem na etapie nauki
rudalila napisał(a):Mnioe też by się nie chciało ich nawet wyciągać jakbym pomyślała, że musze je znowu poukładać...
Nysza napisał(a):Dagaa napisał(a):Ja nie układam swoich kart, kiedyś to robiłam, jednak zrezygnowałam z tej metody. Nie raz tylko przeglądam karty upewniając się, czy żadnej nie brakuje.
Zastanawiam się jednak jaką metodę obrać co do moich nowych kart runicznych, czy za każdym razem je układać, w prawdzie jest ich tylko 25, czy pozostawiać w takim właśnie ''nieładzie''.
o kurczaczek ... ja moje karty runiczne zostawiam w takim właśnie "nieładzie"
nawet nie pomyślałam o tym aby je układać ...
ale ja jestem dopiero na początku poznawania run
więc sam z chęcią się dowiem jak to powinno wyglądać poprawnie ...
Safira napisał(a):Czy macie jakiś sposób na szybkie ułożenie talii?Jak nabędziesz wprawy to zajmie ci 5-8 minut, także nie takie to straszne.
Karolina 11 napisał(a):jeżeli my sobie wmówimy, że trzeba karty układać, bo coś tam albo że trzeba je oczyszczać, albo że jak ktoś dotknie naszych kart, to one już są "skażone" i do niczego, to tak właśnie będzie- dla nas, bo myśmy sobie tak wmówili, ustalili, uwierzyli, przyjęli.
Tak to działa. Wszystko siedzi w naszej głowie, wszystko jest kwestią naszego podejścia. A karty to tylko narzędzie. Jak się do nich podchodzi, takimi się je sobie czyni. I tyle.