17-05-2015, 14:36
A ja mam coś z Eremity, Wisielca i Królowej Kielichów.
Luks napisał(a):Myślę, że moim sygnifikatorem jest rycerz pucharów. Aczkolwiek cechy wielu dworskich ujawniają się w moim charakterze. Nie mogę powiedzieć, że się z którąś kartą utożsamiam w 100%.
Z AW szczególnie bliska mi jest Śmierć. Może dlatego, że jestem Skorpionem, ale też ze względu na doświadczenia życiowe.
Beata napisał(a):Nie, po prostu młody mężczyzna spod znaku wodnego.Luks napisał(a):Myślę, że moim sygnifikatorem jest rycerz pucharów. Aczkolwiek cechy wielu dworskich ujawniają się w moim charakterze. Nie mogę powiedzieć, że się z którąś kartą utożsamiam w 100%.
Z AW szczególnie bliska mi jest Śmierć. Może dlatego, że jestem Skorpionem, ale też ze względu na doświadczenia życiowe.
Rycerz Pucharów - taki z Ciebie fircyk w zalotach co to zakochuje się i odkochuje z prędkością światła Ta karta najbardziej pasuje mi do Panów spod znaku Ryb
Luks napisał(a):Beata napisał(a):Nie, po prostu młody mężczyzna spod znaku wodnego.Luks napisał(a):Myślę, że moim sygnifikatorem jest rycerz pucharów. Aczkolwiek cechy wielu dworskich ujawniają się w moim charakterze. Nie mogę powiedzieć, że się z którąś kartą utożsamiam w 100%.
Rycerz Pucharów - taki z Ciebie fircyk w zalotach co to zakochuje się i odkochuje z prędkością światła Ta karta najbardziej pasuje mi do Panów spod znaku Ryb
Poza tym rycerz pucharów jest akurat najbardziej wrażliwy ze wszystkich rycerzy.
Ale nie wiem jak się pokazuję innym w kartach. Ostatnio często wypada mi królowa mieczy, więc być może właśnie tak widzą mnie karty.
Żubrówka napisał(a):(..) a Mag manifestuje mi się raczej w negatywie, jako brak wiary w siebie.To niedobrze